ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова»

Отже … я тут почала рахувати козенят , і зрозуміла , що перед Лаймою та Самантою повинна була народжувати Джимка ( дочка Джамали ) … а нікого від неї нема . :thinking: :face_with_raised_eyebrow: І ще одне було цікаве , значить я її запустила , місяць назад … Сіськи пусті , вим’я не наливає … а тепер виявляється ми ще й родити не планували , бо по ходу прохолостили … от як би капець !
А ні ! Вчора Володя з Тетяною забрали Кента від Каміли , і щоб ви подумали ? У мене сьогодні з утра Джима оре як різана , я дивлюся - повне вим’я , подоїла її … туди-сюди , в обіді фоткаю тут малих , а вона знову оре … і ще 1,2 л молока видоїла , не знаю , що зараз ввечері покаже . Короче , дітей у мене від Джимки не буде , а молоко похоже раздоїв суслік Кент ! Отаки справи !

39 лайков

Ой, девчата, с вами не соскучишься :rofl: :rofl: :joy:

4 лайка

Ну с беременностью зачетная шутка, девченки молодцы, рассмешили.

7 лайков

Отже , мені тепер дуже цікаво , скільки літрів видував той слон ? Я вже бачу що 3 л як мінімум у Джимки , + мама Каміла десь 1,5 л , бо вона його трохи гоняла , бо він її резцями підрізав і ми лікували ціцю + бачила як він сосав Саманту , а від Шарлотти получав тумаки за домагання .
Я реально тепер за нього починаю хвилюватися … що він тепер там голосить без молока .

6 лайков

Тююю, девчата, Ладуся девушка в самом соку, Юра тоже - чего б им Снегурочку не состругать :stuck_out_tongue_winking_eye:

19 лайков

ні-ні , нам , бабусям не мона … у нас тепер інші плани ! :stuck_out_tongue_winking_eye: :joy:

7 лайков

Ой, я не могу :joy::joy::joy: Охахаталась тут с вами :joy:
Марина @babushka-11 :+1:
Лада, так получается, что она не ушла в запуск? А малой сосал в тихоря. Во дает парень

3 лайка

да, был у меня в прошлом году козел под Милкой. После того как убрали - только тогда я прозрела, что он 3,5 а то и больше выдудливал

2 лайка

Девочки, у тиса ягоды не ядовитые. Это придумали, чтобы их не обрывали. Я все свое детство их ела и , как видите, жива. У нас в парке было несколько деревьев больших и мы на них паслись.

2 лайка

Нє, ну точно поповнення чекають у доці. А шо, дівчинці вже два роки, я пам"ятаю, як з Ладою “народжували” на форумі. Дітки, чиї б вони не були, чи людячі, чи козячі - це щастя.

11 лайков

Голосочок у нього слабенький, так, хникає потроху. Мене почало турбувати, що їсть він дуже мало, отож знайшов сьогодні дійну корову, ввечері узяв молока, дав йому підігрітого із мисочки. Стаканчик випив. Завтра, думаю, діло піде веселіше.

3 лайка

Я ж сама не очикувала , що він був настільки молочний . Тому Ви правильно зробили , що дали йому трохи молока . А то виявляється , що він майже 5 л на добу жрав … Ввечері Джимка ( тепер виявляється вона була основною кормящей ) віддала мені 1 л . В суммі за день біля 4 л . Завтра заміряю точніше .

3 лайка

Мона, мона… У моєї подруги донька на три роки молодша за внучку :grinning:

5 лайков

Якщо провести розслідування , то як раз місяць назад Кент ( до речі не знаю як Таня з Володимиром його назвуть тепер ) тоді йому було два тижня - поранив зубами маму , під час лікування мами ( тиждень ) його примусово годувала Шарлотта , бо в неї як раз залишився один козлик …
А Джимку я до того часу ще доїла , і ніяк не могла запустити :wink: :rofl: бо ж через місяць народжувати :face_with_raised_eyebrow: і тут вона почала давати менше і менше … а потім завсім мало … і я її оставила в спокої :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: та виявляється тільки я ! Отже цілий місяць ця злочинна організація Кент + Джима водили мене за ніс , ще й без малят залишили … :weary: але хоч я тепер з молоком !

15 лайков

І добре що водили, а моя одна не хотіла запускатися, а тепер строк пройшов, молоко згоріло, а козенят ми все чекаємо

1 лайк

Краще так, ніж без молока і без козенят залишитись! Бог дасть покриється і на зиму будеш з молочком :wink::+1:

2 лайка

А ось це наступне питання : чому вона не перегулювала , якщо не вагітна ? Чомусь мені здається , що або я сліпа була та глуха , або в Джимки була ложна вагітність … Річ у тому , що вона по своїй комплекції пузата .

1 лайк

Та по мне то самый идеальный (для хозяйки) вариант. Молоко есть, к козлу каждый месяц не просится, козлят пристраивать не надо… :+1:

5 лайков

Якщо чесно , то я дійсно зраділа , що хоч з молоком тепер будемо , бо всі інші кормящі мамки . Але ж було цікаво , кого вона приведе від Принця … а з іншої сторони , якби вона привела козлів , то я б за голову схватилася б :grimacing: :joy: :grin:

5 лайков

Лада, в мене схоже з двома таке, і не перегулювали і пузаті.

1 лайк