ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова»

С новорожденными вас!

2 лайка

Поздравляю с козлятками! Как у вас так получилось рано девочек огулять? Мне остаётся только слюни пускать , мои только в запуск после нового года пойдут, а на форуме уже полно классных козляток!

3 лайка

Поздравляю с козодетками!Молочка мамочкам побольше чтоб и деткам и хозяйке вдоволь!

2 лайка

Поздравляю с козлятами:hugs::hugs::hugs:

2 лайка

Поздравляю козлята очень и очень хорошие! Да ещё и девочки.

1 лайк

Дякую , дівчата за привітання ! 3:1 дівчатка поки що рулять . До речі , зважила я малят , дівчинка 4 кг , а хлопець 3,9 кг , трохи не дотягнув . Але мені стало смішно , що я вагу вже на око бачу … видно досвід з’являється . :grin::wink: А ще , таки ж прощупала рожки у дівчинки , тому попереду обезрожування .

11 лайков

Ладуся, мои поздравления с малышней!:hibiscus::hibiscus::hibiscus: Пусть растут крепкими, Терре скорейшего восстановления.

1 лайк

Вітаю з дівчатками , гарних ручок їм

1 лайк

А ось і наші малята від Терри та Дизеля , народженні 10.12.2019 .

48 лайков

Красунчики, чудеса упаковки, як вони в ній, вміщалися :grin: ? А колір сірий? Дивний такий.

2 лайка

Дівчинка сіра з чорною полоскою та білим седлом . А хлопець взагалі незрозуміло який : морда жовта з коричневими полосами , а сам сіро-золотий .

1 лайк

Щось казкове! :relaxed::hugs:

1 лайк

А пухнасті які :hugs: Гарнюні малі :heart_eyes: Добрих їм господарів :kissing_heart:

2 лайка

Ой, держите меня! А ушки то, ушки- алабайские!

6 лайков

Адрес Деда Мороза кто знает?

5 лайков

Ой,если что и со мной адресочком Дедушки поделитесь…:smile::smile::smile:

3 лайка

:joy::joy::joy: (16 символів)

1 лайк

Ладочка,з поповненням.Такі гарнюні,а Шарлотта і Камілла також куколки.Хай все пройде успішно і дітки хай ростуть без проблем,мамкам молочка багато і смачного.:hibiscus::hibiscus::hibiscus:

3 лайка

Поздравляю, Лада!! Здоровья мамке!!! :tulip:красивые малышки!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

2 лайка

Так Свято наближається ! :partying_face:

Зимовий наряд ! До морозів готові ! :wink:

:joy::joy::joy: Саме тому ламанчі - мої кози ! Ностальгія по кавказьким вівчаркам …

Починайте Святого Миколайчика просити ! :stuck_out_tongue_winking_eye::hugs:

Дякую , передам !

Я також тримаю за них кулачки .

Дякую , Вікусь ! :+1:
А ще сьогодні я обезрожила Венеріну дівчинку - суслічку . Все прошло швидко та майже без болю !
А ще , вперше вділа резинки на роги ярочки Ізабелли . Вколола їй мелоксивет , а вона все одно плаче й досі … :sleepy: Краще все ж таки 10 секунд потратити в маленькому віці .

12 лайков