ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова»

А розкажіть про кавказців! Я у захваті від цих собак, але завести не наважусь. Чомусь кавказці і ротвеллери у мене викликають повагу і страх. Хоча, все залежить від господаря.

Ой, какая молодец, Ладушка! А я когда резинки надеваю на ОО козлят-руки трясутся…:disappointed_relieved: ну, наверное, с опытом и уверенность придет…

1 лайк

Вот природа! Да? Откуда оно знает, что родится в зиму и надо уже с шубой быть? :smile: ведь весенние козлята не такие шубные

3 лайка

Ладуся поздравляю с малышами.
Они замечательные.

3 лайка

Покажу вам свою першу роботу по обезрожуванню резинками , Ізабелка сьогодні вже не плакала , попривикла до незручності . Але коли дошла до неї черга стригти копита , то ми її доовго ловили :joy::joy::joy: А сьогодні всім дев’ятьом дівчаткам зробили обрізку вперше ! Річ у тому , що в вольєрі бетон , і вони постійно зчесивали свої ногті , а як ми зробили кришу , то почали залишати підстілку , от і ногті відросли неприлічно .

23 лайка

А ще покажу мою білу " алабайку" Забаву .

33 лайка

І як кішка студила картошку для хрюші :rofl::rofl::rofl:

25 лайков

Ладусь, а Лялю покажешь? Хоть на вайбер кинь

1 лайк

Лада, что Вы со мной делаете? Зачем я регистрировалась на этом козоводе? Жила б себе спокойно, а теперь и этих надо, и длинноухих надо, что б еще две руки выросло, гараж у мужа отжать надо, хоть половину…

17 лайков

:wink::rofl::+1: Коли писала про білу “алабайку” , то саме про Вас і подумала :grin:

Я повністю віджала під зерно та рулони сіна :joy::joy::joy:

13 лайков

И я отжала полностью :hahaha: Козам же надо где-то жить

12 лайков

Ну да, а у меня отжато у самой себя под зернохранилище)

11 лайков

Ладочка к сожалению уже с утра сердечки кончились.Поздравляю с козодеточками такие прелестнейшие создания.Пусть растут большие и приносят и мамы и детки хороший доход чтобы хватало не только на строительство.но и на все желания.А их пусть будет много в Новом году!

3 лайка

Ось вона Ляля2 , наймиліша кіцюня - охороняє козяче зерно .

33 лайка

:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: отдавала мышонка, а выросла КОШКА!!!

11 лайков

Оля , дякую за побажання ! Дійсно , кожной з нас потрібно багато коштів на козомрії та всі супроводжуючі витрати ( сараї , вигули , корма , вітаміни та інше … ) , а ще , хочеться , щоб все гарне було , нове . Тож нехай збуваються мрії та надії козоводів !

9 лайков

А знаєте , що за ідея нас з Юріком накрила ? Вирішили , що разберемо кришу будки , та зробимо ще один величезний ліжак для козявок , а між шифером та кришею повністю зашиємо , щоб дівчата до сусідів не бігали .

6 лайков

О, молодцы! Это столько места на втором этаже пропадает :rofl:! Для будущих хотелок…

1 лайк

:thinking::rofl: так да ! Зараз в цю будку лягають 7 дівчаток , можливо і всі 9 поміщались би , але маленькі рижульки від @Lam Володі та Тані , одразу трималися осторонь , та зайняли своє місце на столі під хатою - високо ліжу та все бачу !
А у нас новина ! Дівчинка суслічка від Терри та Дизеля знайшла свою господиню , але вона попросила потримати інтригу … Козочка поїде в новий дім після обезрожування .

15 лайков

Интересно, угадала я кто это или нет) Ну, потом проверю)

3 лайка