Козенята наче шоколадки! Привітала Вас козочка із зимою🤗
А повинна була вітати 7 грудня з Катериною
Їм видніше з чим вітати
Вітаю з дівчачим почином, чудові козочки! Гарних ім господинь!
Класні козенята , гарних їм мам . Я сама не знаю як буду себе стримувати , щоб не залишити собі від моїх кіз ))
Вранці зустріла мене Терра з двумя дітками )) 10.12.19 , козлик ельф , комолий , окрас жовто-коричневий , вагу ще знаю , але не менше 4 кг . Кізонька суслічка , схоже теж комола , біло-сіро-чорна , також не менше 4 кг . Дуже крупні діти .
ураааа!!! Поздравляю!!! Кто там у тебя на очереди?
Далі Каміла ( дочь Дизеля ) +Принц
у меня через пару недель Далида…
Лада, вітаю з малюками!
Я також з нетерпінням чекаю
До нового року ще Каміла та Шарлотта повинні народити , вони обидві дочки Венери від першого окоту . Мої самі любимі ! Потім на січень перерва … а потім ще 4 окота .
Поздравляю с пополнением
Поздравляю с новыми деточками! Мамочке молочка реки, деткам расти большими и оправдать ожидания!
Ці діти будуть також в продажі , від Дизеля в мене вже дочок вистачає . А козлик ельфік - віддам недорого , або в місяць зкаструю та буду ростити собі хамон ))
я тоже решила в этом году козликов только до месяца держать в продаже. Дальше - резинки, к осени - мясо. Не знаю, правда, согласится ли дед - болезненно он убой переносит, а про себя вообще молчу…
Але ж і м’ясо потрібне , тому нехай Юра себе уявляє охотником ))
сама удивляюсь - был же охотником, и на кабана и на косулю ходил, мы пока в Польше жили - кроме дичины и не ели ничего… а сейчас жалистный стал, ружо продал давнм-давно, курицу и то месяц настраивается зарубать
Мені тут запропонували забрати двох козлів на м’ясо ( 2роки та 8 місяців ) , я Юрі кажу , давай заріжемо , хамони поробимо … а він мені : Я брезгую їсти чужу козлятину , бо невідомо як їх годували та чи гоняли глистів …
От як він думає !
[quote=“ladusja, post:2227, topic:5787”]
От як він думає !
[/quot
І дуже правильно думає, я особисто також чужої козлятини не сталаби їсти
ну тут я согласна… хотя покупаю же мясо на базаре, не знаючи ничего…