Кожному своє - нам подобається
А якщо в цукор із лимонкою, а тоді на сушку повинно бути непогано, по Катіному рецепту. Скоро айва буде попробую ще з нею, повинна запах дати.
Та ми в минулому році гарбузові цукати з айвою робили - смакота. Десь вище на сторінці - жовтні-листопаді 18 року є.
Дівчата, не купуйте сушарки ! Це такий наркотик, як сир і кози! Всьго хочу, всє треба переробить, часу забирає багато - але ж смачно так!
Сушиться пастила виноград+груша+слива+ яблуко, сусіди мліють від запахів. А вчора була малина!
Я не купую сушарки! Мілкі вони і дрібні для мене… Зробили вдома свою: корпус із старої посудомийної машини витягли, бо він із нержавійки із диркою внизу, алн можна любий другий корпус, старий холодильник, або зробити свій, поставити його на ніжки, а знизу прикрутити тепловентилятор. І все!
В моєму випадку ящички стають в 2 ряди і в 8 поверхів. Якто кажуть, зразу оптом посушила…
…але я вже перехворіла сушаркою, поки валяється без діла…
Сімейний бюджет — Як уникнути фінансових проблем / НВ
Прочитала статтю - сподобалось.
Ага,это хорошая антиреклама,судя по следующим строками не покупайте,и соседи будут живы)
В таком случае, мне надо по всему участку сушарки расставить, с моими “добрыми” соседями
Ага…с мышьяком
У нас хороші сусіди, дай Боже всім таких.
Мы потому и ставим забор,чтоб глухо как в танке было,лучше перестраховка
Это здорово)А мы,когда дом покупали,не вспомнили поговорку…
У нас в новом доме тоже участок от соседей ограждён, как мама говорила:“Хоть голим ходи!”
По поводу соседей ещё ничего сказать не могу. Все сейчас активно знакомятся, но что за люди пока не известно. Верю в то, что здесь люди хорошие живут
У нас когда продавался соседский дом, муж ходил открывать и просматривать давать приезджающим , я всегда расспоашивала, кто и какие, как вели себя, как разговаривали. Тоже очень переживала, какие будут соседи, ведь с ними жить же рядом… дом приезджала смотреть даже наша однофорумчанка, купила дом правда в соседнем селе, но это тоже хорошо, ведь мы там бываем очень часто, у нас там садик. А дом по соседству таки продали уже, сейчас приезджают как на дачу, а планируют через годик второй на ПМЖ семейная пара киевлян. Мы уже познакомились и они вполне адекаатные и нормальные люди и наши одногодки, поэтому мы на одной волне. Теперь супер!
Дівчата, в мене є номер картки Галини “Хутір Семиділки” Давайте допоможемо, хто скільки зможе, на лікування дочки. Разом ми сила!
Кидай номер в личку
Оля, і мені номер , чекаю
І мені скидайте.
Дівчата, пишіть мені в приват, я використала ліміт
Ох, яка я ХАЗЯЙКА! Самій стидно. Вчора вечері рубаю на городі кукурудзу, кози мене бачать і Ліра МЕ-МЕ-ММММ. Їсти є, вода є, видоєна. Дала ще люцерки - МЕ-МЕ. Терпіла я довго, а потім стидно стало від сусідів - загнала в хлів і закрила двері. Було вже 7 вечора. Видоїла нормально, все в звичних об"ємах. Рано виганяю на вулицю, а Сіма щось нюхає Ліру - бабо, ти зовсім отупєла! Да, Ліра вчора Гуляла, трошечки почистила сьогодні. Ну нічого, я ще і не планувала на початок лютого окоти, та і доїться Ліра тільки 5 місяців. Після неділі проглистогоню і буду домовлятися за козлика після 20.09. Та і на два рази доїть треба перевести, Сіму без проблем, а Ліру ще боюсь, хоч між вечірнім і ранковим доїнням 11 годин. Подумаю
Моя Клеопатра сегодня тоже гуляет. Не мекает, просто не ест и молоко с четырёх збросила до 0,5 . Думали заболела, а потом смотрим, хвост мокрый.
Решили крыть в следующую охоту, козлята в начале февраля как-то рановато. Да и молоко, возможно, сбросит к следующему разу.