дякую буду знать
Травы перед просушкой мыть нельзя. Их собирать нужно чистенькие и просушивать в проветриваемом затемненном месте. Не на солнце. Чердак - самое оно.
син на горіще виніс дякую
Оля, з Днем Ангела.Здоров’я і Божої благодаті.
Оличка подравляю. Всего не перескажешь в поздравлении .Главное Здоровье в наши годы а все в остальном приложится , лишь бы были руки здоровыми а сердце крепким.
Дівчата, дорогі мої подруженьки, дякую Вам за привітання. Я чогось закрутилася і відстала від життя на два дні. Різали порося, все треба було переробити, сховати. Спішила, втомилась. Сестра все сміється, каже - ти не тільки в зеркало дивись, а і в паспортхоч інколи заглядай. Роки біжать…
Она права но у нас все дела и работа и чтоб все успеть.
Може сестра і не права?! Може і не треба в паспорт зазирати?
Треба бути таким, як себе почуваєш… Бачила сильних і рішучих людей старшого віку і слимаків з молоді…
В іменини бажаю сил, характеру і щастя!
Спасибі, Оленко. У мене часто буває,що цифри в голові перескакують, міняються місцями і 61 стає 16. Тоді всякі ідеї приходять, піджучують мене, підбивають на нерозумні і необдумані вчинки. А коли ота дурь проходить, цифри стають правильно і все робиться вже не так, а з толком. Але ж що зроблено, то зроблено. Може і добре, що одні роки не дають старіти, а інші не дають вляпатись в історії. Природа тримає баланс.
як каже мій чоловік дивлячись на молоденьких в голові свадьба а в штанях похорон так і ми в голові шіснадцятки як би не боліло нічого то ми ще огого
Боже яка краса.Кожного разу дивлячись на сири ловлю себе на думц! яке щастя що знайшла такий форум ! друз1в.Я з вами за 2 роки навчилась б!льше н!ж до цього за 8.Оленько пробачаюсь трошки зап!знилася в!таю
Дівчата, підкажіть або тикніть носом. Хочу спробувати сир загорнути в листя винограду або кропиви. Як приготувати саме листя? Сир уже має суху шкуринку. Дякую.
Олю, читала, що листя обшпарюється окропом, після чого стає м’яким і з ним легко працювати.
У самої на завтра така ж процедура намічена
Дівчата, а який сир будете мотати в листя?
В мене дві головки. Один грівся до 38 градусів і промивався, потім довела до 40 і під пресс, в сирне тісто додала зерна гірчиці. Що вийде - поняття не маю
Другий, по типу Монтазіо, тільки не обмазаний медом.
Мар"янко, поділишся враженнями. А можна і фото
У нас сьогодні після обіду був гарний дощ, пів години лило, добре промочило.
Даю своїм козюлям молоді соняшники, по одному на козу. Соняшники виросли на своєму городі, десь розсипалось насіння, як восени перевіювали. Горобці свою роботу знають, довбуть ще зеленими. От я і віддаю кізкам. Жують, аж очі закривають. А люцерну погано їдять. І на ніч кладу суху і сіно - теж викидають. Балувані.
Сьогодні ввечері готувала кізкам мішанку і помітила в висівці довгоносика. Це точно з млина принесли, не було у нас такого лиха в дворі. завтра ж викину все. Ще і борошно в хаті передивлюсь, разом купували.
А я з висiвкою занесла собi молi в хату. То кожень день “охота с рукоплесканием”. А крупи курам згодувала, iнше в морозиловцi сховала