OLGA Ольга "Кози над Тікичем"

Добрий день, Ольга.
Як поживає Ваша дєвочка Ліра? Чи все у неї в порядку? Весь час думаю про неї. От вирішила спитати :smiling_face_with_three_hearts:.

Привіт всім! У нас сьогодні хоч одна біла полосочка! Сьогодні на 151 день наша Мілка народила хлопчика. Вага 5,700! Рогатий, від рогатої мами, 87,5% альп, ібрідінг на батька, Окрас “пломбір в шоколаді” . Біла шапочка і сивина на передніх ножках. Мілці 04.05 було рік. Вим"ячко кругле, батько покращив форму. Фото пізніше

30 лайков

Поздравляю с благополучным окотом, детке крепкого здоровья и большой гарем, маме много молочка!

Оля покажите эту красоту, не могу представить какой это окрас:)

2 лайка

Спасибі, дівчата, за науку. Прийшлось трошки понервувати, лівої ноги не було. Згадала всіх поїменно, хто в козу лазив, і вперед. Нога є, але вздовж пулуба. Відчуваю, що козеня одне. Трошки назад потягла, якось ту ногу випрямила і ми родили! Зчистилась через годину.
Це, мабуть, у цих кіз в роду. Їхня бабуся Ліра народилася 4,000 і братик 4,800.
Мама з 4-ні, загальна вага 14,5 кг. Ну Ліра , строк на 20.05 і зараз баржою ходить. А Майка не дуже пузата.Строк теж на 20.05.

14 лайков

Покажу, пока фото тільки на телефоні, разом з мамою. У нас дощ, трошки перестане - сфоткаю.

1 лайк

Олю, вітаю з поповненням, бажаю знайти хороші і дбайливі руки для козлика.

2 лайка

Оля поздравляю с богатырём.Мамочка умница такого крепыша выносила.Слава Богу что и вы на подмогу ей пришли.На молочко и сырочки. :rose:

2 лайка

Такий наш Пломбір.

37 лайков

А це мама Мілка, за три дні до окоту.

32 лайка

Поздравляю Милку и вас с малышом!

1 лайк

Спасибі, дівчата! Якби не форум, не знаю, щоб я робила. З загнутою ногою і такою вагою коза сама точно б не народила.

3 лайка

:rofl: :rofl: :rofl: та який же це пломбир ?! Це Крем-блюллє !

11 лайков

Вітаю вас із поповненням :gift::goat: Пломбір красунчик :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 лайк

Оля, вітаю з Пломбіром. Хай радує Мілочка вас удоями.

3 лайка

Вітаю з народженням богатиря!
Хай Мілка дає багато молока, а Пломбірчик росте великим та слухняним.

1 лайк

Ввечері зважила Пломбіра, сьогодні йому 7-й день. 7.300кг. , народився 5,700. Наче і не погано за перший тиждень набрав вагу. І мені молочко є і напитись і на кашку. Сьогодні вже першу бринзу з нового молока нової кози :grin: зробила. З 4 л. вихід 0,820 кг. От якби і літом так.

8 лайков

Мені теж почали подобатися одинці. Зразу молоко є.

4 лайка

Ось наша Ліра як розгрузить свою баржу - буде мені весело.
А цей пацан скаче, як блоха. Ніхто йому не указ. Ноги по пів метра, залазить уже на лавку, ганяє тьотю Майку, а вона його боїться, свої от-от будуть. Бабку Ліру тільки нюхає, вона його ігнорує. А мама ревниво всіх відганяє, за що отримала прикрасу на роги у вигляді молочного шланга.

13 лайков

Ой, а я ж так чекаю на цю “баржу” :star_struck:

2 лайка

А я як чекаю! Сьогодні проривала буряки і спостерігала за Лірою на вигулі. Така важка і важна пані. Оце поїм, отут полежу. Думаю, що вже скоро-скоро.

5 лайков