По Меланке : Лана и Мелка , а по Василю : Сила или Лина .
Сама перша риженька з білою полосою через весь живіт, але без бризгів, а на білій полосці круглі плямки -шарики , вони мені нагадують колишні чайні чашки СССР в яких на червоному фоні ідуть кружальцятка:smiley:
У меня такие были … кто-то на свадьбу подарил Так и пролежали в ящике лет 20 , а потом отдала подруге , у которой малые дети перебили все чашки .
Зоя, как всегда, с удовольствием читала ваши новости, но пока дошла до вас раздала все сердечки, так что вот , и примите поздравления с новорожденными!
Я в таких випадках заходжу в загін і відганяю всіх хто суне носа не в своє діло. Тому довіра до мене в кози росте ще до окоту Правда, я як правило не спішу на роботу. Ну, раніше так було
Пішла зважити малечу, бо зранку часу на цю процедуру невистачило…
- 2,8кг
- 3,4кг
- 3.5кг
І зробила фоточки, не осудіть в хліві темновато і малечі 12 годин від народження
Ай, с кружочками какая классная! Все красивые, но эта прям
Такий чудовий мікс , кожна по своєму красотулька.
Марина, це вона хвостиком ветіла, коли в козі сиділа
Ага, я поняла! Увидела белый кончик хвостика)
Представила себе ту картинку)) У меня в позапрошлом году ещё веселее было, торчал не хвостик, а головешка, и мекала, а мамашка сено жевала спокойно)
Зоя, поздравляю! Красотища, аж глаза разбегаются!
Все красотки!
Моя Амазонка дочка Яреськи, всі її діти- внуки мають гарний апетит, у них як в тій приказці" война-войной, а обед по расписанию" і якийсь окіт не має руйнувати планів щодо сніданку
Дакую, Катюша! Тепер сушу голову кого оставити.
Інна, дякую! Тішуся як мала дитина іграшкою
Понятное дело! У меня бы тоже глаза разбежались от такой красоты) Я за первую, а дети со мной форум читают - им последняя больше понравилась)
Третя козочка точно рогата, а дві перші думаю що будуть безрогими.
Спочатку народились дві перші - вони були в одному пузирі, третя була окремо. Вони та цікаво себе поводять. Дві преші завжди лежать разом, заложивши голови одна на одну. Третя лягає окремо в іншому кінці клітки.
Девульки-красотульки! У всех очень приятные глазу расцветки.
Вітаю, малеча кумедна.
Всі гарні, але в горошок найкраща!
и меня горошек покорил.
Зоя поздравляю с дівчатками новрожденными!! Отличный подарок на Василя!
А девченка в горох и правда самая красивая, как для меня ни цветом а шерстью.
У нее шерсть отличается от других. А мамка ламанча? Если одна с короткими ушками.