Окоти наближаються день за днем. Щоденник

По Меланке : Лана и Мелка , а по Василю : Сила или Лина .

4 лайка

Сама перша риженька з білою полосою через весь живіт, але без бризгів, а на білій полосці круглі плямки -шарики , вони мені нагадують колишні чайні чашки СССР в яких на червоному фоні ідуть кружальцятка:smiley:

4 лайка

У меня такие были … кто-то на свадьбу подарил :scream::joy: Так и пролежали в ящике лет 20 , а потом отдала подруге , у которой малые дети перебили все чашки .

3 лайка

Зоя, как всегда, с удовольствием читала ваши новости, но пока дошла до вас раздала все сердечки, так что вот :heart::heart::heart:, и примите поздравления с новорожденными!:rose::rose::rose:

1 лайк

Я в таких випадках заходжу в загін і відганяю всіх хто суне носа не в своє діло. Тому довіра до мене в кози росте ще до окоту :smiling_face: Правда, я як правило не спішу на роботу. Ну, раніше так було :grin:

4 лайка

Пішла зважити малечу, бо зранку часу на цю процедуру невистачило…

1. 2,8кг
  2. 3,4кг
  3. 3.5кг

І зробила фоточки, не осудіть в хліві темновато і малечі 12 годин від народження

53 лайка

Ай, с кружочками какая классная! Все красивые, но эта прям :heart_eyes:

2 лайка

Такий чудовий мікс , кожна по своєму красотулька.

2 лайка

Марина, це вона хвостиком ветіла, коли в козі сиділа :joy:

4 лайка

Ага, я поняла! :grinning: Увидела белый кончик хвостика)
Представила себе ту картинку)) У меня в позапрошлом году ещё веселее было, торчал не хвостик, а головешка, и мекала, а мамашка сено жевала спокойно)

3 лайка

Зоя, поздравляю! Красотища, аж глаза разбегаются!:heart_eyes:

Все красотки!:rose::rose::rose:

Моя Амазонка дочка Яреськи, всі її діти- внуки мають гарний апетит, у них як в тій приказці" война-войной, а обед по расписанию" і якийсь окіт не має руйнувати планів щодо сніданку :joy:

Дакую, Катюша! Тепер сушу голову кого оставити.

Інна, дякую! Тішуся як мала дитина іграшкою :blush:

5 лайков

Понятное дело! У меня бы тоже глаза разбежались от такой красоты) Я за первую, а дети со мной форум читают - им последняя больше понравилась)

3 лайка

Третя козочка точно рогата, а дві перші думаю що будуть безрогими.

Спочатку народились дві перші - вони були в одному пузирі, третя була окремо. Вони та цікаво себе поводять. Дві преші завжди лежать разом, заложивши голови одна на одну. Третя лягає окремо в іншому кінці клітки.

7 лайков

Девульки-красотульки! У всех очень приятные глазу расцветки. :blush::goat:

1 лайк

Вітаю, малеча кумедна. :raised_hand::sparkling_heart::+1:

Всі гарні, але в горошок найкраща! :heart_eyes:

5 лайков

и меня горошек покорил. :heart_eyes:

1 лайк

Зоя поздравляю с дівчатками новрожденными!! Отличный подарок на Василя!
А девченка в горох и правда самая красивая, как для меня ни цветом а шерстью.
У нее шерсть отличается от других. А мамка ламанча? Если одна с короткими ушками.