Декілька років тому, саме така тема змусила мене затриматися на цьому форумі і полюбити його всією душею .
Сьогодні наша Феточка в 15 -00, подарувала нам козлика і кізоньку . Обсохнуть покажу, чекаємо послід.
Поздравляю с новорожденными! На сыр да на масло.
Похоже, вы первооткрыватели в этом году.
Вітаю Наталочко! Всім здоров’я , і молочка побільше смачного .
І всім ,всім,всім благополучних і легких котів
Ураааа! Первый пошел !
Поздравляю. Пускай козлятка с мамкой радуют. А хозяюшке, чтобы ручки не болели.
Поздравляю с козлятками,пусть растут здоровыми,маме море молока:heart:
С открытием новогоднего марафона, Наташа!) Ох, как же я радуюсь за каждого новорожденного, хоть свои ещё не скоро. Ну кто бы мог поверить, что буду взапой читать про козлят и любоваться фотографиями) Пусть растут малыши и радуют и мамку и козомамку.
Це ж хто з них ?
Сіренький хлопчик, а дівчинка хіба на Шейха не схожа , як дві краплі води
, така красунечка.
Вітаю - вітаю !
Твоя мрія збулася - мати дівчинку коротковушку з таким окрасом ! Я сподіваюся , що колись і у нас така краса народиться !
Дякую Лада , а схожа скоріше за все на дідуся Принца.
Милюсики какие! Поздравляю!
Наташа, поздравляю с козодетками! Малышам рости хорошо, а козюлям давать вкусное при вкусное молочко и побольше
Вчора окозилась моя Нічка - квзоньктю і цапиком) та сама 81% нубійка з якої я вперше витягала козеня минулого року - тоді була трійня.
Цього року теж слідкувала за нею, остерігаючись проблем, але слава Богу усе пройшло легко і швидко правда в моїй присутності.
Дітлахи вийшли дуже шоколадними а рлямки від тата Вітра поки не дуже помітні. Особливо у дівчинки.
Малим доба, а вони вже ламають по сараю)
Бажаю і вам усім легких окозів) У мене на носі ще 3.
Вітаю з гарним початком нового року! Всім здоров"я і смачного молочка!
Доброго усім дня! Прийміть і мене у свою компанію. Вчора купила козочку, чекаю тепер на окот. Колишня господарка казала має окотитись у січні, але коли хоч приблизно більш точно інформації немає. Тепер у прискореному темпі шукаю інформацію про передвісники наближення окоту та як допомогти козі у випадку непередбачених обставин. Добре хоч вона ніжна дівчинка та дає себе гладити та чесати. Дуже хвилююся. Хоча і маю досвід прийому пологів у корови.
Анна, приветствую Вас ! а Вы где проживаете?
Просмотрите также тему 2020, 19года. Я когда-то тоже много информации читала. А потом научилась чему надо с помощью форума, да и здесь писать можна или позвонить кому-то из форумчан, если срочно непредвиденная ситуация. Конечно хочется что бы у всех были лёгкие окоты. Но это жизнь и всякое бывает, надо быть ко всему готовыми. И обязательно пересмотрите ветаптечку.
Вітаю з гарненькою дітворою)
Поздравляю с козодетками!
Пусть радуют хозяюшку вместе с мамочкой!
Рождение новой жизни всегда событие трепетное до коликов сердца.Поздравляю Вас с прибавлением и возможностью снова почувствовать себя мамочкой.
Добра Вам.