Обезроживание козлят

Лада, ты прям мастер :muscle::heart: А я боюсь так долго держать термокаутер :see_no_evil: Нужно учиться! Спасибо за видео :kissing_heart:

4 лайка

Дякую за повчальне відео і за те що ділитесь досвідом.:rose:
Надіюсь що і я колись дозрію до обезроження… За асистента була колись, коли кавказам вуха різали гарячими ножицями. А от самій страшно…
P.S. і шкірки з ріг просто так не пропадають)) безвідходна процедура, собака "свіжину " скористала))

2 лайка

Ладочка,спасибо огромнейшее за твои подробные,детальные видео.Очень ждала их. :gift_heart:
Пусть в вашем хозяйстве все всегда будет хорошо. :rose:

2 лайка

Лада, какое нужное видео и как вовремя!
Спасибо огромное, буду заказывать термокаутер, останавливало то, что нет помощника в этом деле, теперь поняла что можно одному, если запеленать крепенько.

Так , мені прийшлося навчитися все робити самостійно , але перед тим , як загорнути - я зв’язую мотузкою окремо задні ніжки + окремо передні ніжки + потім третьою мотузкою збираю всі ніжки до кучі , бо як не зв’язати - втікають :stuck_out_tongue_winking_eye: :shushing_face:

5 лайков

А я дивилася відео й все думала як вони так спокійно лежать і тільки голос подають. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 лайка

Добрый вечер Лада. Отличное видио по обезроживанию . Подскажи а укол козленку делаешь подкожно возле рожек и сколько набираешь обезбаливающего ?

1 лайк

Укол мелоксивету роблю підшкурно в області шиї . Не більше 0,5 мл !

4 лайка

Классное видео, чем ближе окоты, тем страшней :grimacing:
Тоже буду делать без помощников, мне так даже спокойней.

2 лайка

Лада у мене є до тебе запитання.
Якщо у козлика між восьмьоркою почав відростать пиньочок,
його ми зрізали сікатором а потім вижигаєм те місце кільцем?
Чи якось інакше?
Я вчора обезрожувала козочок на 8 сутки і заразом підправила
правий відросток і кільцем вижгла те місце і зняла шапочку,
чи правильно я зробила?
Козлику місяць і 20 днів.
хочу щоб мене ти поправила щоб я надальше була обізнана.
А так дуже тобі вдячна за проведену роботу, багато моментів взяла і для себе.

5 лайков

Мелоксивет треба колоти до процедури, чи вже після?

Так , правильно . Мені одного разу привезли зааненця в три місяця , пішли рости відростки по передній стінці - я також обрізала секатором , а потім всю основу відростка вижгла зі зниманням хряща . Козлику вже 6 місяців - вже більше нічого не відросло .

Я колю ДО , щоб потім не забути … це типу підготовка до обезроження : постригти чуба та вколоти мелоксивет .

2 лайка

Дякую! можливо і біль трошки знімає під час “процедури”. козенятка - маленькі Герої!

Помогите определить, 6 дней козлятам

Я что-то не пойму, завитушек нет на месте рогов. Может и безрогие. Но у моей банды в этом году позже начали рожки проклевыватся и ничего сначала непонятно было.

1 лайк

Больше похоже, что комолый.

2 лайка

похож на комолого. А бугорки вы пальцами хорошо чувствуете или слегка?

1 лайк

Это два разных козлёнка, при рождении вообще бугорков не было, сегодня еле-еле чувствуются.
Это же не чистые Нубы 37.5% всего, а на сколько позже.
Я тоже склоняюсь, что комолые…и сразу два от одной козы, так бывает?

Конечно бывает.Это не редкость.

1 лайк

Лада якою насадкой ти випалюєш ріжки козюням більшою чи меншою ? І якою краще ?