Нат @NATKA перевела сюди, бо пишимо на чужій сторінці ще насварять…
У мене тоже у місячної козочки почала корочка підніматься, мабудь тоже не допалила. На завтра у мене процедура трьом. Правда незнаю, як з місячною справлюся, попробуй її вдержать. ![]()
Удержать очень трудно, но вполне можно.
Меня ещё напугало, что стала прижигать и по кругу пошла кровь
сам рожек прижегся и верняя часть рога слезла. Я снова прижгла пару раз. Ну и верхушку так крепко прижгла боком термокаутера
Дякую Танюша, що поділилася, ось сьогодні буде ця процедура. Хвилююсь більше чим маленьким випалювала. Ця місячна кізка така сильна, думаю може в мішок посадить, щоб вся була зв’язана.
Хіба шо потім мішок скотчем перемотати, бо все одно буде ногами дригати
Так я поки буду мотать, вона і інфаркт получе
. Ну побачу, ось перед обідом планую, ну шось не можу настроїться ![]()
Ой, Ната, я думаю що Лео треба буде із ледокаїном тепер робити обезрожування.
Ну, а я сьогодні не готова обезрожувать. Якась у мене сьогодні апатія, сили на має нінащо. ![]()
Все, хай йому грець, я вже. Малявки дівчата то нормально. А от Лео. Поки підбрила, він вже зрозумів, що буде щось лихе. Ледве обколола ледокаїном ті рожки, виривався, але я його поклала як нас Наташа @nata78 вчила. То з такої позиції дуже не вирвешся. Одного боялася, щоб не переборщити із силою і не придушити. А потім почала обезрожувати. Не скажу, що йому ця процедура сподобалася, але видно що не так боляче йому вже було як могло б бути. Ну і добре, що Таня @KozaMimoza нагадала, що тильною стороною термокаутера припалити сам рожок . Зробила. Тепер подивлюся, але ж якщо знову невдало все зробила, то більше не мучатиму його.
Наташа @Nata78 трьохмісячному осколки допалювала. Потрібно було і на цей МК з’їздить.![]()
Круто, добре що сказала. Якщо що, то буду з нею консультуватися далі.
Винця зараз трошки вип’ю бо трошки трусить мене від напруги.
Зате молодець, справилась. Практика це добре.
Дiвчата, трьохмiсячних то вже напевно ризиковано, але дуже не хотiлося залишати вiдростки. Перед обезрожуванням присипляла.
Але ж усе в тебе получилось. Ти молодець до всього підходеш виважено.![]()
![]()
![]()
Скажите пожалуйста, по поводу возраста козленка и обезроживания его в 20-30 дней. Дня три назад щупала бугорки только были, а сегодня размером уже с ноготок появились, до последнего думала,похоже было, что комолые будут, им на сегодня 20 дней. Говорите, что главное уметь, а если искать кого-то,кто обезрожит у нас тут по месту, то на рожки длинной 1,5-2 см и диаметром меньше 10 копеек это применимо, допустим не совсем профессионалу, но и инструментом вроде владеет. (у него пять козликов обезроживали знакомые,но в возрасте 10дней,говорили что все ок) или уже опасно и не стоит рисковать,а ждать резиночного обезроживания тогда ?
Отвечать за работу и мастерство другого человека я не могу.
Я обезрожу в любом возрасте. А как другие — я не знаю.
Спасибо, Катя ,но нам до Вас очень далеко ехать…
Тогда вопрос ко всем,кто сталкивался с подобным размером, возрастом на практике и как прошла процедура для козенков?
Возраст 20-30 дней
Мне почему-то таких даже легче обезроживать.