Обезроживание козлят

Нат @NATKA перевела сюди, бо пишимо на чужій сторінці ще насварять…
У мене тоже у місячної козочки почала корочка підніматься, мабудь тоже не допалила. На завтра у мене процедура трьом. Правда незнаю, як з місячною справлюся, попробуй її вдержать. :thinking:

1 лайк

Удержать очень трудно, но вполне можно.
Меня ещё напугало, что стала прижигать и по кругу пошла кровь :grimacing: сам рожек прижегся и верняя часть рога слезла. Я снова прижгла пару раз. Ну и верхушку так крепко прижгла боком термокаутера

1 лайк

Дякую Танюша, що поділилася, ось сьогодні буде ця процедура. Хвилююсь більше чим маленьким випалювала. Ця місячна кізка така сильна, думаю може в мішок посадить, щоб вся була зв’язана.

2 лайка

Хіба шо потім мішок скотчем перемотати, бо все одно буде ногами дригати

1 лайк

Так я поки буду мотать, вона і інфаркт получе :grin:. Ну побачу, ось перед обідом планую, ну шось не можу настроїться :unamused:

1 лайк

Ой, Ната, я думаю що Лео треба буде із ледокаїном тепер робити обезрожування.

1 лайк

Ну, а я сьогодні не готова обезрожувать. Якась у мене сьогодні апатія, сили на має нінащо. :pensive:

Все, хай йому грець, я вже. Малявки дівчата то нормально. А от Лео. Поки підбрила, він вже зрозумів, що буде щось лихе. Ледве обколола ледокаїном ті рожки, виривався, але я його поклала як нас Наташа @nata78 вчила. То з такої позиції дуже не вирвешся. Одного боялася, щоб не переборщити із силою і не придушити. А потім почала обезрожувати. Не скажу, що йому ця процедура сподобалася, але видно що не так боляче йому вже було як могло б бути. Ну і добре, що Таня @KozaMimoza нагадала, що тильною стороною термокаутера припалити сам рожок . Зробила. Тепер подивлюся, але ж якщо знову невдало все зробила, то більше не мучатиму його.

4 лайка

Наташа @Nata78 трьохмісячному осколки допалювала. Потрібно було і на цей МК з’їздить.:grin:

Круто, добре що сказала. Якщо що, то буду з нею консультуватися далі.

1 лайк

Винця зараз трошки вип’ю бо трошки трусить мене від напруги.

2 лайка

Зате молодець, справилась. Практика це добре.

1 лайк

Дiвчата, трьохмiсячних то вже напевно ризиковано, але дуже не хотiлося залишати вiдростки. Перед обезрожуванням присипляла.

4 лайка

Але ж усе в тебе получилось. Ти молодець до всього підходеш виважено.:+1::+1::+1:

1 лайк

Скажите пожалуйста, по поводу возраста козленка и обезроживания его в 20-30 дней. Дня три назад щупала бугорки только были, а сегодня размером уже с ноготок появились, до последнего думала,похоже было, что комолые будут, им на сегодня 20 дней. Говорите, что главное уметь, а если искать кого-то,кто обезрожит у нас тут по месту, то на рожки длинной 1,5-2 см и диаметром меньше 10 копеек это применимо, допустим не совсем профессионалу, но и инструментом вроде владеет. (у него пять козликов обезроживали знакомые,но в возрасте 10дней,говорили что все ок) или уже опасно и не стоит рисковать,а ждать резиночного обезроживания тогда ?

Отвечать за работу и мастерство другого человека я не могу.
Я обезрожу в любом возрасте. А как другие — я не знаю.

5 лайков

Спасибо, Катя ,но нам до Вас очень далеко ехать…
Тогда вопрос ко всем,кто сталкивался с подобным размером, возрастом на практике и как прошла процедура для козенков?

Возраст 20-30 дней

Мне почему-то таких даже легче обезроживать.

3 лайка
16 лайков
16 лайков