Якщо кров іде, то ще раз припекти ранку, правельно я зрозуміла?
По перше , якщо почало кровити - треба гарненько промокнути серветкою , щоб просушити і побачити , де саме кровить . А тоді припекти .
Дякую, Лада. Бо планую через пару днів обезрожувать, то і допитуюсь. А оце козля під козою, коза мабудь лизать рани почне, як тут буть?
Я так і зрозуміла , що ти хочешь спробувати , тож в добрий путь ! Головне не боятися і все робити уважно . А у тебе козлик чи кізочка ? Якщо козлик , то зроби це на 6-7 день , пізніше занадто рожки велики . Я ось пропустила і вижигала на 11 день , так намучалася .
А якщо девочку , то сміливо на 10 день перенось . Там навпаки ріжки треба щоб підросли , і тоді краще хрящік пропечеться .
Не думаю ! Це не собака і не кіцька )))
В мене козлик, сьогодні йому третій день.
Дівчата, а на другу добу, то дуже рано рожки припікати? Я їду аж до 8 березня, а у Красотулі двоє з четверні рогаті. Поки приїду точно вже пізно буде.
Ми на третій день козлику припікали, а кізочці на 5-й день.
А чим можна забризкать після обезрожучання, кроми чеми спрея. Йод,зеленка не підходить?
Марина @Musya, а Вы уже обезрожили пастой? Как-то отзывы я читала не очень положительные.
Ми чеміспреєм запшикали, ще порадили присипкою обробляти. Поки що присипку не використовувала.
Марьяна, я через три недели после рождения припекала. Может даже 3,5.
Купи краще чемі-спрей , там дія друга . Мій чоловік місяць тому збив нігтя на нозі , крові було багато , ніготь практично увесь виломився … то я йому бистро ніготь відрізала і заприслала чемі-спреєм . То й питаю , як відчуття ? Каже , захололо відразу і біль пройшла !
Завтра закажу через інтернет.
Чистой воды самовнушение) В Чемиспрее в составе левомицетин и генциан виолет. Левомицетин (он же хлорамфеникол) - антибиотик, генциан виолет - антисептик.
Украинский аналог - Дезиспрей, там окситетрациклин антибиотик и тот же генцианвиолет. Только раза в 3 дешевле стоит.
сказал , что нет !
Очень хорошо, пусть помогает)
Я уже пять лет только пастой обезроживаю. Сколько голов - давно со счета сбилась… Только своих каждый год от 15 голов, а еще чужих… и не счесть уже…
Неудач пока не было, только у самой первой козочки получились небольшие отросточки, просто площадь малую захватила.
Людмила,да,Пастой Нейлора,на четвертые сутки,прошло 10дней,держали 30-35 минут,вот теперь думаю-а когда станет понятно насколько все получилось?
Наталья,а какое время держали и на какой день обезроживали?