На селі

ой, мине тоже без ясного неба плохо… депрессивная погода, в душе праздника нет, Даже мозг не понимает, что скоро Новы год, рождество :roll_eyes:

2 лайка

У нас сьогодні також туман, за кілька кроків по-переду нічого невидно. Туман осідає великими, густими краплями і складається враження, що іде дощ. Мокро та сиро… брррр… неприємно. Хочеться відразу потрапити на перше фото :grin:

2 лайка

Мабуть, треба хоч ялинку ставити, щоб дух свята прийшов.

1 лайк

З одного боку добре, що хоч дощу нема.І тепло, як Божі субсидії до цих пір.Але вже б сніжку і морозу градусів пару…

1 лайк

Про ялинку. Вчора була у місті пробігала повз ялинковий базар. Вчора був дуже гарний день і якось так незвично: на вулиці +12, сонячно, горобці в калюжі купаються, зелені-зелені газони і … продаються новорічні ялинки.:evergreen_tree::evergreen_tree::evergreen_tree::evergreen_tree:

2 лайка

А я вчора йшла через ліс, то там з-під опалого листя вже зелена травичка пролазить. Аж страшно.

1 лайк

Камерунські вівці чи таки кози?..Хмм…Розмовляю вчора зі знайомою австрійкою(про її ферму я десь згадувала) і вона щось сказала про своїх камерунських овець. Я перепитала:" Може камерунські кози?‘’( я ж про них останні тижні щодня щось читаю).“Ні, вівці. Бо у них немає ріг”.Якось мене таке пояснення зовсім не задовольнило , точно вже знаю ,що вівці бувають і без ріг. Попросила в неї фото , бідна старенька фрау пішла майже серед ночі фоткати мені живність.
Як на мене, то на фото козенята з вівцекозами, а з ними баран :grinning::grinning::grinning:

17 лайков

Я також нечула про камерунських овець. А вони дояться?

2 лайка

Кому что, а нам молокааа и побольше!

4 лайка

Плохо видно, но судя по хвостикам- таки овцы.

2 лайка

Девочки, на олх их давно продают. Думаю, они больше для мини зоопарков подходят.

3 лайка

Казала, що не дояться.Тримають замість газонокосилок.

5 лайков

Ага, а по мордочках -кози :thinking:

2 лайка

Якщо в тебе в гостях такі поважні люди як Зоя @zoia1 і обговорюється порода моєї майбутньої кози, то на стіл ставиться найбільший бутель :grinning:

25 лайков

Ну все.Триндець. Приїхали. Здається, я вже остаточно козанулася. Ото ж гуляю форумом, видивляюсь, перечитую :камерунки, зааненки, нубійки, ламанчі. Вечором засинаю, а перед очима хвости, вуха, роги. І от приверзлось мені цієї ночі, ніби то я виграла на форумі стадо кіз-штук так 30-40. Так як розмістити їх не було куди, то вирішила, що вони трохи в хаті поживуть. І от відкриваю я, нібито, зранку очі, а кози скрізь. Вони з’їли не тільки всі орхідеї, але й штори, і картини зі стін.Я така шоковано все розглядаю, а одна ламанча стоїть на телевізорі,жує і каже так нахабно :''А ти що думала, заведеш кіз і будеш спати до восьми?"

24 лайка

Ну все) Рассказали - теперь сбудется)
Зимой можно и до 8 поспать) Когда не доятся.

6 лайков

Якщо збудеться, то добре.Але 30-40 то трохи забагато.:grin: Для початку одної вистачить…або двох, щоб не скучали.

5 лайков

Обхохотались с дочкой с утра! :rofl:
После такого сна, наверное, вообще б побоялась эти роги и хвосты заводить :rofl:

Оно конечно можно и до 8ми спать, как приучите, здесь много “совушек”, которые поздно ложатся и соответсвенно встают.
Но день-то сейчас короткий, хочется успеть побольше

3 лайка

Вам то весело.А я прокинулась в холодному поту і пішла по кімнатах дивитись, чи там ,часом, кіз нема :grin:

4 лайка

Ох і насмішили зранку :+1:

2 лайка