На селі

Танечка, вы не переживайте, сон о том, что козы в вашей жизни займут первое место. А потом будут орхидеи и всё остальное. И жизнь будет интереснее чем в телевизоре.
А по- скольку, приснилось это перед воскресеньем , сон сбудется через неделю, или через год.

4 лайка

Сніжана, прочитала не ‘‘забудется’’, а ‘‘сбудется’’ і злякалась😁Думаю, це ж як через тиждень кози з являться, то точно треба буде їх в хаті селити. Бо підходящого хлівчика планую на весну-літо(подивимось по фінансах).

2 лайка

Правильно " сбудется". Это всё умный телефон, или не умная хозяйка.
А сон у вас хороший. Пускай сбывается. Когда у Вас поселиться первая козочка, вы меня поймёте. Они всегда на первом месте, всё понимают ( как многие животные с интеллектом), да ещё и накормят.
А сарай построиться, и деньги найдутся. Главное желание, а оно у Вас есть.

4 лайка

Вот что меня в козах и поразило - так это интеллект. Иногда кажется, что они понимают человеческую речь.
И вообще, козы - самые умные из известных мне животных. Не все, конечно, но многие.

6 лайков

Звичайно, що розуміють. Не подумайте, що я вже зовсім шизофренічка, але мені здається, що і квіти розуміють. В мене є одна безрідна біла орхідея. І чогось росла вона, як з переляку. Особливо кореневу нарощувала інтенсивно, хоч що півроку пересаджуй, бо коріння з усіх дір пре. Останнього разу я вже їй не могла знайти такого великого дренажного горшка, весь інтернет перелопатила поки щось підходяще знайшла. Потім пересаджую її і кажу: " Як будеш далі рости, то посаджу тебе в унітаз. Бо вже більшого горщика не знайду". І що ви думаєте, після тієї пересадки за два роки жодного нового корінчика і жодного листочка. Так, бідна, в унітаз не хоче :smile:

10 лайков

Я також розмовляю з усiма:козами,собаками,котами та квiтами

3 лайка

Я так с козой своей беседовала. Говорю не хочешь от Нила мне рожать, а рожать надо(1,5 года доиться). И кисты на всю матку выросли. Я ей объяснила коротко- или котлеты, или козлята! Прошёл месяц, кисты сама слила, и на свидание сама сходила но к Джокеру… :rofl: ему тогда было 5 месяцев :see_no_evil: Теперь жду?! Срок на 25 января…

11 лайков

Ой, а з собаками, то в мене взагалі окрема історія.Часто ходжу пішки в Тернопіль на роботу, а в лісочку в передмісті дуже багато бродячих, я їм коли візьму щось перекусити, коли забуду, але побалакаю завжди.А одного разу я зустрічаю пса, якого завжди бачила в лісі, посеред міста, десь кілометрів за три.Так здивувалась, що вигукнула :‘‘А ти що тут робиш?’‘І раптом з-за смітника :’‘Та я тільки коробки хотів позабирали. Чи ж вони Вам потрібні? Чого так кричати?’‘:grin: А другий раз біжу в офіс, бачу пса,який перед дверима часто стоїть, кажу :’‘Привіт!’’ і біжу далі. Позаду чую розгублене:‘‘Привіт…’’.Обертаюсь і бачу якогось чоловіка, який мене розглядає і намагається зрозуміти, звідки я його знаю.:grinning:

7 лайков

Дипломатія-велике діло!:grin::grin::grin:

2 лайка

Ну не до душі їй Ніл, розуміти ж треба♥️

2 лайка

Саме так, кохання у кіз діло тонке, кози часто дуже-дуже перебірливі в плані свого обранця і буває, що зовсім не співпадають із планами господарів.

4 лайка

Тут подивишся на фотки деяких козлів- сама б закохалася!:heart_eyes:

4 лайка

А ти думаєш, чого форумчани мають в господарстві 3-4+ козли… то ж всі від того кохання і , переважно, з першого погляду :crazy_face:

5 лайков

Не знаю, чим ви там сьогодні займалися, а у нас був банний день. Люблю це заняття, але ванна за мала, кілька заходів треба.

19 лайков

І як часто у них такий “банний день”?

1 лайк

Літом щотижня. А зимою…та скільки там теї зими? От з приводу нового року і помилися.

2 лайка

А мои вчера купались.
Танечка, я хотела спросить.
У меня есть орхидеи Каттлея. Я года два назад её не правильно посадила, но она пошла в рост и пересаживать уже не буду.
Так вот, у неё великоват горшок и многовато субстрата, и вчера я заметила там маленьких насекомых. Чем мне пролить грунт, чтобы не навредить растению?

1 лайк

Сніжана, скоріше за все у Вас подури.Вони заводяться, коли добре не просихає грунт.Але вони шкоди не принесуть.Просто відрегулюйте полив, зробіть довші періоди просушки.

2 лайка

Дівчата-козоводи, в мене до вас питання.Багато на форумі читала про те, що кози дуже товариські і хочуть компанії. А сьогодні на якомусь сайті вичитала, що ,якщо коза сама, то в неї часто депресія(!!! ),яка призводить до різних хвороб. І що вона навіть вмерти може від самотності. Той сайт не дуже надійне джерело, тому питаю у вас, наскільки це серйозно. Виходить, навіть не можна планувати одну козу, зразу дві? Чи брати маленьку, яка ще не звикла до компанії. Чи все-таки це трохи перебільшено? Читала на багатьох сторінках, що все починалось з одної, але майже зразу у всіх з’являлась друга. Напишіть, чи хтось тримав одну козу довший час, будь ласка. Дякую наперед!

1 лайк

Мы начинали с одной, полгода одна. Ну как одна, с курами и индюками, как только их утром выпускала, козочка в истерику. Ну и паслась только рядом со мной или во дворе, где шлялась птица и я туда сюда шастала. Осенью мне привели козу, которая жила сама и паслась сама, я ее видела и жутко удивлялась. Когда к нам привели, она от каждого шороха замирала, хоть и видела толпу.
Если бы я сейчас начинала, то либо маму с дитем, либо пару малышек. И им веселей, и уже сразу стадооо!

2 лайка