На селі

Сало ,помилку зробила.

І я таке робила, сиджу над тарілкою, плачу і сало видовбую і складаю на край тарілки. Якщо чесно, той зараз я не люблю ковбаси з салом.

3 лайка

А я и сейчас на диете, только не мордую себя, а кайфую от стиля питания, добавила спорт еще. Но подробности и фото выложу позднее, когда добьюсь поставленных результатов. Пока держу интригу :wink:

9 лайков

В мене теж бувають довгі періоди правильного харчування і багато спорту. А потім приходить осінь і починається жор. Навіть не намагаюсь себе спам ятати, бо, як тільки перестаю жерти, стаю нещасною. А хто ж нещасним хоче бути?) Але чекаю, десь за місяць мало б пройти, тоді знов будуть кашки і салатики.

7 лайков

Як казала сусідка - нема культури пітанія ( це про мене) :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: .В нас як я дома з дітьми їм не дуже багато ,щось перекусила ,та й погнала )) . А як чоловік та сестра моя в нас,то капець - пру як не в себе :muscle: - мабуть ,щоб їм менше дісталось :laughing::laughing::laughing:, бо сідаємо за стіл всі разом :blush::blush:

8 лайков

Покажу Вам ще кілька своїх наречених. Я їх, блондинок, найбільше люблю.

23 лайка

Сама ніжність та тендітність,:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: страшно навіть дихати, дивлячись на них, щоб незашкодити і незіпсувати красу

2 лайка

Я вже місяць сижу на кетохарчуванні. Результат потрясаючий, я щаслива в тому, що можу собі дуже багато жирного і смачного. Але є певні “але”

1. Обов’язково пити багато рідини
  2. Ретельно рахувати вуглеводи. Дуже РЕТЕЛЬНО, бо буде зворотній ефект.
  3. Випічка також є, але вона дорого коштує ( кокосова, мигдальна мука, еритрол, псиліум, терте какао, кокосове масло) але вона смачна і неперевершена і в рамках кето. Переваги в тому що діти і чоловіки на неї не покушаються, бо їм справжню муку подавай і цукор.

Переваги, Я НЕ ГОЛОДНА, Я ЇМ “СОЛОДКУ ВИПІЧКУ” ( майже) , Я ЇМ САЛО, КОВБАСКИ, СИР, СМЕТАНУ, СКУМБРІЮ.
Приведу приклад, сьогодні буду пекти

Рецептів море. Спочатку я віджиралася по цих рецептах і худла небагато, а зараз вже в рамках калоражу тримаюсь із дефіцитом калорій. АЛЕ ВСЕОДНО ДУЖЕ СИТА І ЩАСЛИВА.
Коли дивлюсь на кашу і картоплю, іноді думки бувають, то згадую про печерьовку , сало і ковбаску… не проміняю я їх на якийсь там гарнір.

Печінка: моя за місяць в нормі, але я не стараюсь пожерти весь жир за день, я його не доїдаю ще…не лізе…

Алкоголь. Тут обережно дуже. Від горілки відмовилася, штирить не по дитячому ( на цій дієті можна іноді певний алкоголь) але дууже в низькій кількості, він діє в 5 разів сильніше. Я зараз вживаю дуууже суже біле вино і розбавляю водою напополам. На новий рік води додам більше , бо період вживання буде довгий. Повірте, ефеткт буде.

Але, перед тим як почати, я прочитала ВСЕ!
В першу чергу я читала погане, побічку, страшилки і т.д. І тільки потім вже оди про цей тип харчування.
Я і раніше років 16 назад так худла , але тоді не було стільки різноманітних страв і продуктів, ефект також був, але мені було важко, а зараз різномаїття потрясаюче. Тому я повернулась до цього стилю.
Поцікавтесь і Ви, можливо і Вам це підійде краще, чим катування кашками без масла, бо ви добавили олію у салат :crazy_face:

Я за 28 днів скинула 6 кг. Перші 14 днів 4 кг, потім 2 за інші 14. Зараз буде скидатися ще менше, бо то вода сходила… але! Я тану на очах, мій жир з кожним днем робитья м’якший, а в деяких місцях щез. Уходить друге підборіддя…
А ще скажу по секрету ( ага, на весь форум) я вела щоденник про похудіння тут і правильно харчувалася і таке сяке, я скинула за рік 12 кг, потім майовка, дні народження косяками, літо, пікніки, шашлики, я не повернулася , я зірвалася і вернулися мої 12 і 3 прихватили із собою у компанію. Рік правильного харчуваннч пішов у дупу , рік жорстоких дурнуватих кашок і курячих грудинок.
Для себе зробила висновки , що каші то не моє. Для мене то катування, зрив буде обов’язково.

12 лайков

Раніше ніколи не чула про кето- дієту, але після Вашого коментаря прочитала трохи інформації про неї. То серйозна штука, виявляється. Я б зі своїми проблемами з гормонами не ризикнула б. Хоча Ваш результат вражає.
Я років десять тому теж гарно схудла- за 5 місяців з 72 до 53 кілограм. Постійно боялася, що таке різке схуднення може здоров ю нашкодити, але на кашах і овочах почувалася краще, ніж зараз, коли топчу все підряд- і смажене, й копчене, й жирне й солодке. Потім , десь за два роки поправилась до 57-58 і відтоді літом таку вагу зберігаю, а за осінь +5 мушу набрати :upside_down_face: Тоді після свят беруся за розум.

6 лайков

Як це знайомо :rofl::rofl::rofl::roll_eyes… Буває їсиш, ніби в останній раз :roll_eyes:

2 лайка

Я також трохи погуглила та почитала страшилок про цю дієту. Потрібно ще раз сісти, перечитати і все обдумати,зважити бо на один раз багато інформації щоб переварити… Мене налякало саме слово “КЕТОЗ” знаю, що для кози це ойойой як недобре, а для себя любимой ? :face_with_hand_over_mouth:

2 лайка

Кетоз и ацетокетоз разные вещи. Первое - это когда организм работает сжигая жир, а второе это страшная болезнь. И самое главное - пить воду! Я сейчас пью более 3 литров воды, и постоянно хочется пить. Раньше я в себя вообще не могла и стакана добровольно влить воды. Оттеков нет, несмотря на мою склонность к ним. Но всеравно, взвесь все за и против, так как это всетаки серьезная диета и там много тонкостей. Если что, можно мне в личку или на вайбер, что знаю поделюсь.

2 лайка

Ніщо так не заспокоює, як весло і тихе плесо води. Тому сапсерфінг - ще одна моя пристрасть. Ви скажете, хіба на городі літом не нагребешся?Ще весла треба?Треба! Коли зовсім сили нема, то просто сідаєш, чи лягаєш на дошку посеред ставу і насолоджуєшся свободою. Це, мабуть, щось таке, як для Вас, козоводів, кози пасти…Правда, літом з часом зовсім біда. Тому треба встати в 4-5, щоб потім ще по господарству справитись і на роботу встигнути. Але в цьому теж є свої плюси: поки всі сплять, я можу насолодитись неймовірними світанками.Вони тільки мої.
IMG_20191003_175412|666x500

28 лайков

Світанки чудові, Я також люблю ранки біля ставка, сидіти і спостерігати як над водою стелиться туман та слухати ранішні крики птахів.

Донедавна ніколи не чула про цей вид спорту, цікаво яке його коріння

6 лайков

Пізніше напишу, бо мушу бігти (

Цей вид спорту дуже молодий, в Україні тільки років п’ять проводиться чемпіонат з сапсерфінгу. Але коріння в нього таки старе -гавайці вже кілька сотень років тому користувались дошками і веслами, щоб пересуватись по воді.Але принада цього спорту в тому, що тобі не потрібна якась спеціальна фізична підготовка.Якщо ти важиш до 140 кг(більше теж можна, але тоді тошка дорога),маєш весло і бажання-ставай і греби. Бажано вміти плавати, але необов’язково).

16 лайков

Згадую одну людину яка постійно каже,що треба їсти ,щоб жити,а не жити ,щоб їсти.Але це все так сумно,бо те життя таке коротке і хочеться трішки радості,хоч від солоденького.

3 лайка

Оля, прекрасно Вас розумію. Іноді буває,поїсти забуваєш, бо так багато цікавого в житті відбувається. А потім як нападе нудь,що нічого не тішить, то починаєш талувати все підряд.

3 лайка

Такий вид спорту і мені підходить

А ось із цим проблема.:face_with_raised_eyebrow:

Не скиглю, але…коли за вікном було отаке:

то хотілося зранку зістрибувати з ліжка, бігти у світ і змінювати його на краще.
А коли там таке, як зараз, то навіть ногу з-під ковдри висунути не хочеться :worried:

6 лайков