А у нас тоже не варится. Только запекание. Ливер плюс сало и мясо, кровь и чуть отваренная гречка, специи по вкусу, начиняется толстая кишка, вымоченная и перетертая несколько раз солью. Раскладывается на проивне на палочках, чтоб не пригорало, сверху на палочки кладется сетка (из внутреннего жира). Запекается в духовке или в печи.
Дякую за ідею з паличками і сіткою. Я такого не знала, а тепер спробую так зробити.
Я люблю тільки їсти їх, пекти ненавиджу.Цей запах…у-у-ух…Але,як каже моя мама, де не смердить, там і не пахне ![]()
Не поняла? Из-за чего? Не любите запах специй, или запекающегося мяса, вообще?
Ні, я не люблю запаху сирих нутрощів, особливо кишок.Коли печеться, то вже люблю ![]()
А, понятно, ну говнецо чистить из кишок - да) Приятного мало.
Ото ж і я про це…![]()
![]()
![]()
Це так як мій син Максим.Заходить на кухню коли я чищу кишки перед тим як начиняти,і починає фукати:"Мама,що це у нас таке тут робиться,як смердить,а я хотів просто води попити."А я ще жартую над ним,кажу:"Почекай,зараз спечеться,то будеш смакувати і пахнути буде."А сама ж добре знаю,що він такого ніколи не їсть.Більше того навіть і попробувати не хоче.
Як? Дитина не їсть ковбаси і кишок?
Не їсть нічого,що зроблене з внутрішніх органів:печінок,легень і т.д.
О, наш коллега, мой тоже не ест ничего такого, и рыбу тоже.
Балувані вони у Вас!![]()
А ось рибу як раз обожнює,а особливо ту,що сам зловить.Він у мене змалечку рибак ще той.
А рибку зловнену хто чистить? Я завжди не хочу мати справу із свіжою рибою по тій причині що частенько серед неї трапляється жива… ![]()
У нас племінник-підліток ще з дитинства не їсть м’ясо, ковбасу - усі вироби з м’яса, а от куплені сосиски може з’їсти, я так розумію, що м’яса у тих сосисках немає
Я чищу ,хто ж .А як чоловік вдома,то він,я до этого підлещуюсь.Він таке любить робити.
Я дитиною теж їла тільки котлети зі шкільної їдальні, ті ,що були більше з хліба, ніж з м яса. А домашні були мені не такі. І ковбаса з магазину була смачніша, ніж домашня. Що тут скажеш: молоде-дурне…![]()
А я до цього часу памятаю смак котлет по-київські, які продавлись у буфеті першого медучилища .
Ніде і ніколи більше не їла такої смакоти,і сама не раз готувала… а такого смаку немає
Мені теж сосиска в тісті в буфеті інституту була крутіше всякої фуагри ) Але вона коштувала 80 коп., а стипендія була 11 грн. , то ми їх по великих святах могли собі дозволити ![]()
А я ще мало з ковбаси виколупувала і котам під стіл кидала,щоб мама не бачила.І все думала навіщо ж в цю ковбасу сала навпихали і всю ковбасу зіпсували.