Ти зі своєю активністю швидше освоїшся Головне , спочатку визначся, які козочки тобі до душі припали, яку красуню плануєш собі завести. Знайомся з господарствами і незабаром знайдеться саме ТВОЯ коза. У тебе такий вибір, що огого … Маєш можливість за допомогою Козовода спочатку навчитись азів козівництва. У мене все було навпаки спочатку кози, а вже далі козовод і навчання .
В цьому плані твоїй козі буде краще.
О ,так !Зі своєю активністю я тут, мабуть, вже всім набридла
“спочатку визначся, які козочки тобі до душі припали, яку красуню плануєш собі завести”.
Це нереально складно. Дивлюсь на фото і хочу ВСІХ
“спочатку навчитись азів козівництва.”
Це те, що мене з неба на землю опускає. Дивлюсь на фото, читаю про Ваші емоції- хочу всіх кіз світу і вже сьогодні Читаю розділ по ветеренарії- вже не хочу…
Я теж хочу всіх кіз , хотіла зааненку ,альпійку і нубійку стовідсоткових , та поки що є тільки 50% ,без альпійки , замість неї половинка ламанчика .
Ну поки хотілка не поламалась ,навіть читаючи розділ ветеренарії
Коли прийшла я на форум, читала сторіночки з блокнотом. Кого як звати, де живе, які кози. А про коментарії - то дійсно так, хочеться щось написати, а вже ого скільки часу пройшло. Все вирішилось, окотилось, продалось.
Читайте, завідуйте, ви ж майбутній козовод, а не просто гость на сторінці.
Це ідея, Олю.Я б до такого чомусь не додумалась.Дякую. Буду заводити ‘‘досьє’’
Ох, спокусниця Я вирішила, що відсвяткую Водохреща і вже тоді займусь собою. Зараз, в свята, марно думати про дієти- постійно хтось в гості заглядає, яка тут дієта
Шморна газдиня, вже й кутя готова. А моя ще на политі мліє-мліє
Коли я переїхала за місто, то ходила по прилеглій місцевості, роздивлялась, і думала : тут можна буде стріляти з лука, тут на велосипеді літом кататись, тут лижню зробити.А тепер іду і думаю: тут можна кози пасти…і тут можна кози пасти…і тут теж можна
Хм-м…Кіз нема, а козанутість є
!
А я бачила відео де кози пололи плантацію алоє.
Так это временно! Вон у всех окоты только начинаются, попадете на своих малявок и пропадете! Проверено не раз на себе.
А с такими просторами - ух можно разгуляться.
Так, простори гарні, гуляти є де. Ще тільки треба придумати, де ночувати.
Серйозна дама! Про наближення попереджати заздалегідь!
Весна скоро! Да и сейчас зима такая, что можно строить! Только планируйте сразу большой домик для коз, все равно потом придется расширять
Планировала одну, потом две, теперь с малышней больше 30 бывает.
Греточко, я по живих істотах не стріляю . Хоча, коли бачу , що свині викидають у лісі сміття, то дуже хочеться
Інна, я вже це зрозуміла Ходжу по сторінках форумчан, і читаю, що у всіх одна проблема-місця мало
Так тому і попереджати треба
Так можна одночасно влітку на велосипеді кіз пасти, а взимку на лижах з кізками гуляти.
Ага, і ще й на дошку для сапсерфінгу їх з собою брати