Огоооо , весело у Вас.
Так, дуже весело У нас колядників найбільше. Щедрувати вже мало ходять, бо у нас щедрують на Йордань, 19 січня, а то вже по канікулах. Ще приходять багато посипальників. У нас посипають і хлопці, і дівчата. Минулого року насипали стільки пшениці, що тиждень курей можна було годувати
А у нас называются засевальники. И только парни ходят.
У нас ще кажуть "віншувальники’’ (віншувати-бажати). Дехто і у нас не хоче дівчат впускати. Але я вважаю, що то дискримінація
А у нас було тільки четверо, незрозуміло чому так мало і погода гарна- сонячний, морозний день і в школі канікули.
А у нас взагалі нікого не було і на Новий рік святкування біля ялинки не було.
Сум якийсь. У Вас, мабуть, молоді мало. У нас село велике, в передмісті.Святкувань, правда, теж нема, за цим треба до Тернополя їхати.Але дітей багато. Як сніг випав, то перед кожним двором було по сніговикові .І лісочок біля нас кишів дітворою з санчатами
А Ви знали, що в Україні є пам’ятник козі? Його було встановлено кілька років тому в містечку Козова, Тернопільської області.Це за 30 км. від мене. В цьому містечку щороку проходить фестиваль коза-фест з козиним конкурсом краси
Цікаво було б побувати на подібному фесті )) коли він буде в 2020 році ?
Ще дати немає. Він завжди літом, минулого року, ніби, у серпні був.
Тоді об’явіть на форумі , коли точно будете знати дату , Добре ? Думаю , що обов’зково у нас знайшлися б бажаючі взяти участь ))
Обов язково напишу. Минулого року мене ще не цікавили ні кози, ні подібні конкурси. А в цьому році буду тримати руку на пульсі
Ті кози з коза-фесту не йдуть в жодне порівняння з козами форумчан ) Навіть після того, як їх одягають у віночки і стрічечки)
А можливо це І буде чергова зустріч козоводів,?
Перш за все, кинулось у вічі , що копити у неї нестрижені
И рога не убрали!!!
та й вгодованість посередня
Але зате у неї сережки у вухах, а моделі і мають бути стройняшками
Виявляється в Івано-Франківській області також є памятник козі. І ця коза набагато веселіша, навіть пісень співає