Класно, це ж треба щоб там хтось біля них був, вони ж можуть пастися підти. Це в місті чи в селі така шопка?
Наталочко, то в центрі Тернополя, перед театром. Піти не можуть нікуди, бо там є огорожа, просто на фото не видно. В Тернополі ще є одна дуже цікава шопка в церкві св. Петра і Павла. Там ціла стіна в інсталяціях. З живими кроликами і вівцями просто в церкві.
А в 15 году там были только 3 овечки, хорошенькие такие
Ви ж знаєте, що живність скоро множиться
Что-то давно Вас нет на Вашей страничке и в дневнике… заглядываю, а там никого)
Та писать пока не чем…козы не доятся, я собой сейчас занимаюсь, отдыхаю, кулинарю, сижу на диете, занимаюсь спортом, выращиваю микрозелень, смотрю телевизор и играюсь в компьютерные игрушки. Короче отрываюсь по полной.
Якось зовсім неочікувано)
А почему? Юля очень разносторонний человек. И современная девочка.
Здивувало, що все таке корисно-правильне і тут раптом комп’ютерні ігри😜. Якось не вписались вони мені в загальну концепцію).Хоча нічого проти них не маю.
Можливо мене закидають тапками, але моя дитина не балакала ( до врачів бігали до всяких і не один рік) , я йому купила ігрову приставку з 250 іграми, то вже через неділю почав і балакати активно: та стріляй, не попав, біжи, гони, попав, а згодом, вже через місяць взагалі багато чого говорить. А логіка стала кращою аніж у нас. Там його улюблена дитяча гра, де треба вирішувати різні задачі і завдання для хлопчика, який попав у чарівну країну і шукає свого молодшого брата. То там такі задачі, які ми з татом не можемо розгадати, а він вирішує, причому так, що ми так і навмисне не вигадали б, якщо захотіли.
Тобто ігри його підштовхнули в розвитку, мозок став активнішим, бо інакше не вийшло б грати, там постійно треба думати…
А я люблю ганяти в гонки, а ще планую в детективно містичну бродилку сюжетну пройти до окотів.
Благо, полуфабрикатів наготувала 2 морозильні камери… ( котлети, голубці, запіканки, бісквіти і навіть морозиво)
Можна гулять!
Рада за Вашого синульку). Я думаю, всі засоби хороші, якщо вони приводять до бажаного результату.Тому нема чого тут тапками кидатись.
А от гонками знову дивуєте).Ми, дівчата, такі всі непередбачувані, такі всі з сюрпризами
В житті я дуже хреновий водитель. За руль можу сісти тільки под дулом пистолета, чи коли треба в больницю когось срочно відвезти. І то, спочатку попробую відмазатись…викрутитись і тд. І далі нашого райцентру ні-ні…в центрі припаркуюсь, а далі пішки бігаю
Ми, часом, не родичі? В мене така сама фігня, ще й право-ліво плутаю ,
Супер отдых!!!кто хорошо работает-хорошо умеет и отдыхать… рада за Вас, Юлия. Вы для меня пример во многом! С Праздником! Мира всем нам❤️
Тук-тук… Господине, дозвольте заколядувати
Добрий вечір тобі, пане господарю!
Радуйся! Ой, радуйся, земле,
Син Божий народився!
Застеляйте столи та все килимами.
Радуйся! Ой, радуйся, земле,…
Та кладіть калачі з ярої пшениці.
Та прийдуть до тебе
Три празники в гості.
Ой перший же празник —
Та Різдво Христове.
А другий же празник —
Василя святого.
А третій же празник —
Святе Водохреще.
А що перший празник
Зішле тобі втіху.
А що другий празник
Зішле тобі щастя.
А що третій празник
Зішле всім нам долю.
Радуйся! Ой, радуйся, земле,
Син Божий народився!
Десь Танюша загуляла, відреклась своєї хатини…
І колядників не частує
Дуже дякую за гарну колядку! І Вам , і Вашим родинам бажаю здоров’я, радості, благополуччя і душевного спокою!Христос народився!
Таня, все добре у кізках - і молочко , і сири, і терапія, і м’яско , але одне погано, то прив’язка до дому, якщо нема кому замість вас накормити, подоїти, прибрати - то печалька.
Я вже, Надю, трохи звикла, що прив язана. Найстрашніше було колись на кота наважитись А оцей останній рік в мене ще песик добавився, і свинка була.
Дуже люблю, коли багато колядників, посипальників, щедрівників. А коли приходить вертеп, це взагалі свято.От завалює в двір 15-20 радісних усміхнених дитячих обличь. І всі тобі щось так щиро бажають. Хочеться всіх обійняти і розцілувати.Вони йдуть, а на серці ще довго так легко і радісно. Ти віриш, що все,що побажали обов’язково збудеться. Я весь рік чекаю цього дійства.
Вчора в мене було більше ста колядників. Чекаю посипальників😍