Вчора глянула у вікно, а там таке…Думаю, на яку ж то погоду…Мабуть, на вітер.А ні…спокійно, тихо, ясно і мінус 3.
Дуже красиво… А за вікном аж зовсім не Зима ((
У нас у сім"ї теж така традиція. Наприклад, їдемо на Паску до сестри. Домовляємось хто і що готує. Так і на проводи (поминальні дні). Привезли, виставили і всі за стіл.
Фото не передає всієї краси. Мені вчора здалось, що небо загорілося).
А з зимою якось не складається). Хоч би не надумала в квітні заявитись ![]()
Я також боюся зими у березні-квітні. В таку пору організм уже налаштований на весну, а тут…![]()
![]()
![]()
Але будем надіятись, що весна почнеться за календарем з 1 березня.
Всі козюльки підуть на випас, будуть скубати зелену травичку, а козоводи милуватись весняними краєвидами та слухати співи птахів. Розмріялась серед зими…
Припиняй мріяти, бо думки матеріальні, так ніколи сніг не випаде ![]()
Так виглядає в цьому році наш святковий обласний центр.Все дуже гарно-і ялинка,і різдвяна ярмарка,і ковзанка. От якби ще трохи снігу…
Це Тернопiль, чи менiвважаэться?
Ні, Вам не здалось. Це Тернопіль)
Гаре фото, а снiгу хоч трошки?
Я живу за містом, то у нас на полі і в лісочку ще трошки є, такі собі білі плямки). А в Тернополі нема ![]()
У нас сніг також розтанув.![]()
Знаєте чим я сьогодні займалась? Наводила лад на своїх квітниках - прибирала сухі рештки рослин та листя, якого вітер понадмухував. Зазвичай ця робота робиться уже на весні, а в цю пору все накрите снігом. Але погода внесла свої корективи і прийшлось працювати…
А не зарано прибирати? У мене листя лежить, до весни не буду прибирати. А якщо сильні морози без сніга все ж замерзне.
Може й рано , але не хочеться мати такий свинюшник серед двору
На хризантемках трохи листя лишила, а решта і так перезимує
Ой, не кажи,Зоя.Сніг впаде-і зразу все таке незаймано красиве. А те болото греби-не греби, толку ніякого.
Таке враження, що погода над нами знущається. За кілька днів до Нового року випав сніг ![]()
![]()
і всі тішилися. А він взяв і розтанув
Сьогодні знов всю ніч мело
, і зараз теж.Але морозу нема і снігу
рівно стільки, щоб встиг розтанути до Різдва.
І нас така ж тенденція- сніг випадає тільки на свята: на Новий рік, на Різдво… Якщо так і далі піде то наступиїні снігопади плануються на Старий новий рік та на Водохреща…![]()
![]()
![]()
Щодо Водохреща… живем біля ставка щороку на якому прорубувалась ополонка і люди купались… цього року рід рубати не прийдеться, стрибати в воду можна прямо з берега… ось тільки болота на березі… по самі гульки
Красиво дуже, а тваринки живі?
Так, Наталю, всі тваринки живі. Там збоку для них хлівчик є.