На селі

Вибачте, Людмила Михайлівна, щось я Вам трошки неправду написала про Австрію). На худобу дотацій дійсно нема, але є на землю. Залежно від того, що сіється,40-100 :euro: за гектар в рік. За їхні 8 га виходить 700-800євро. Для їх господарства це майже не відчутна допомога.

1 лайк

Таня, якщо в холодильнику є 2 л. молока, то вже буде бринза! І тоді вже все - ніхто не зупиниться. Не вірите? Подивіться тему “Галерея наших сырных успехов”. Там у когось бачила СИР вагою 170 грам! Але ж його готували, старались, бо ХОТІЛОСЯ!

11 лайков

Дада, и это тоже -голизм) Как начнете, то все, не остановитесь) Захочется и с орешками, и с копченой паприкой, и с вялеными помидорками, и с чесноком, и в какао, и в меде) Ну это не перечислить. То я еще плесневых не перечисляла)
А потом еще сырные конфеты в шоколаде как попрут!

9 лайков

Олю, я ще в теми про сири навіть не заглядаю.Я от кози розглядаю, і стидаюся спитати, скільки коштують.Бо мені здається, що я їх недостойна, таких красунь).

1 лайк

Інна, Ви серйозно?Ще й таке є?:thinking:

1 лайк

Я очень даже серьезно! Вон у нас форумчанка Елена @Helen_OK на продажу такие делает и даже кому-то в подарке попало)

5 лайков

Тут таке діло - не попробуєш, не взнаєш. Очі бояться, а руки роблять. Я теж боялася і нічого про сир не знала. А потім прочитала, в інтернеті подивилась, дівчата розказали-показали і пішло-поїхало.
Про козу. На перших порах не треба купувати супер-пупер і дороге. Можна купити хороші дві кізки , це не так дорого. Краще у форумчан, тут хоч не обдурять, бо всі на виду. А там уже видно буде - моє-не моє. Є коза безпородна, дворянка, а молочко смачнюче, 3-4 л. і характер спокійний і здоров"я хороше. Та що я тут розказую - все вже писане-переписане. Ждіть весну і купуйте кози!

6 лайков

От про породу я теж хотіла порадитись з форумчанами. Мені подобаються всі, які я бачу на фото).Але, можливо, є якісь вибагливіші і скромніші?Я маю на увазі стійкіші до хвороб .Може я дурню питаю, але вже вибачайте).

Та все правильно, Таня. Можна на ТИ?
Хто там з форумчан у сусідах? Там і бери.

2 лайка

У Зои прекрасные козочки! И вы рядом, если не ошибаюсь!

2 лайка

Звичайно, можна на ти! Я під патронатом у Зої @zoia1, то вона мене вже кілька років на козу розкручує)

5 лайков

Не помиляєтесь, саме так)

Ну якщо вже Зоя не розкрутить, то тоді все. А сиром пригощала? І що , не “сработало”?

2 лайка

Похоже, сработало)

1 лайк

Ой дівчата, розкрутить :grinning:Вона ж така хитрулька. От запросила мене на форум, бо їй для конкурсу треба.Я кажу, що ж я там робити буду, в мене ж кози нема. А вона :,То нічого, там про квіти всього багато, і про інші речі…‘’ А через кілька днів каже так між іншим:,А там ще й козу можна виграти!..‘’

7 лайков

Пригощала.В неї такий диво-холодильник є, вона його як відкриває , то я млію.

5 лайков

та таки “сработало”… :crazy_face: адже Таня на форумі

6 лайков

А вот теперь никуда не денетесь, и у вас такой будет через какое-то время)

1 лайк

Ой, дуже хочеться сподіватись :hugs:

2 лайка

Глаза боятся- руки делают!

3 лайка