Люда, спасибо, таки открою темку завтра) Хоть ягодками сильно не наешься, но и витаминами очень нужны, и радость от выращивания тоже, положительные эмоции будут необходимы всем)
Я в этом году даже фото ягод почти не делала, хоть в обычное время так и хочется показать красивые ягодки, они так и просятся в камеру. Совсем не до того было… Работаю на автомате, по привычке что то рассаживаю, поливаю, обрезаю, укореняю, с надеждой на будущее, да и не бросишь всё это, но мало что радует…
Дякую, Зоя, за підтримку!)
Я рада, що полуничка сподобалась! Хай родить і надалі!) А я сьогодні пересаджувала півники, вже дуже розрослися, тож теж з подякою згадувала Вас)
Катю, нажаль і я не знаю, що то за сорт…
Дуже радісно вас знову бачити на форумі!
Дякую, Інно! Я теж сумувала за форумом) Він теплий і душевний, особливий)
Я подивилась у записах назви кущів - ожина Гай, малина Найвот. Наче правильно написа.
Ожина смачна дуже, у цьому році був перший урожай. Малина дуже урожайна.
Дякую, що порадили та виростили.
Так, про Найвот я пам’ятаю, як ми розмовляли, а от про Гай забула) То Гай росте великим кущиком, значить скоро і у Вас підросте) І ягідка в нього смачна, і з куща поїсти, і на наливку, і на пастилу разом з малиною. У нас Гая 10 кущів, то вже їли і ми, і сусіди, і на зиму всього наробили, а ягода все не закінчувалася) То пізніше вже і оси понаїдалися))
Хай росте усе і множиться, і тішить Вас! Найвот добре розмножується верхівками, Гай не так охоче, але буває, що вдається. Або можна ще біля кореня рубанути, щоби трохи пошкодити його, і має бути саджанець.
Коли у всьому шукаєш позитив))
Доки мама копає саджанці, дітки творчо чистять квасольку та збирають опеньки в себе за городом)
А жимолості садженців у вас часом не знайдеться, хочеться чогось такого🤔
Ні, нажаль жимолості не маю. Тільки малинка, смородина і ожина в цьому році.
А смородину яку маєте?
Доброго дня! Відповіла Вам у приват.
Дівчатка, хто хотів саджанці - напишіть мені у приват. Залишилося не так багато, немає з чим відкривати тему. Декілька днів приїздили люди з нашого села та околиць, то багато викопали та продали.
Ще залишилась чудова малинка різних кольорів, трохи смачнючої ожини, смородинка та порічка.