Моя перша коза-пенсіонерка Нуська

Цю козу я купила в нас в м.БУРШТИН -ВЛАСНИЦЯ СКАЗАЛА ЩО ВОНА З ТРЕТІМИ КОЗЕНЯТАМИ ----коза гарна —цілу зиму давала до 1,5 л молока --лиш біда в тому що зубей то вона немає лиш пеньки --якось випадково подивилась на її зуби --а їх там нема—ми дотепер з чоловіком сміємось з того як за 500грн купили стару козу.

13 лайков

може хтось підкаже чи вона породиста чи простюшка?

це наш Красунчик—цап альпійської породи з документами .Вік 4 роки.

15 лайков

Уляно, до такого гарного кавалера, ви прикупите у форумчан дійсно молодих і молочних кізок, хоч маленьких, або дорослих - дійних. І буде вам щастя! З новосіллям на форумі!

3 лайка

дякую щиро лиш біда в тому що всі так далеко від мене живуть хоч би з тернополя когось найти —шукаю —бо цапу скучно з старушкою-…

А ви пишіть де проживаєте, козоводи є в кожній області. Можливо , до сусідньої області ближче, чим до когось у своїй. А ще козенят передають автобусом, поїздом, попутками. Походіть по форуму, все знайдете.

4 лайка

Іду випю каву і в пошук.

Зайдіть в гості до Івана В гостях у Ivan@KO Можливо він ваш сусід.

1 лайк

Та не так вже і далеко, між нами 100км, господарство знаходиться під Львовом. А родом я з Корелич, шо в Перемишлянському районі. То звідти взагалі пішки можна ходити. :slightly_smiling_face:

3 лайка

приємно познайомитись з вашим господарством.

1 лайк

Уляна можу передати Вам кізочок потягом