Моя маленька ферма "Соломка"

А очень интересно кушают то же что и козочки? И обязательно выпасать? И по месту много занимают. Ужас написал и прочёл, смотрю а вопросы глупее некуда… А без разницы мальчик или девочка 2000грн. И надо пару держать…

2 лайка

А у меня вопрос о баранах, вы обновляете же крови, наверное, а есть у нас в Украине где взять неродственного барашка? А то я такой породы овец и не встречала еще.

3 лайка

Розкажіть,будь ласка,чи обов*язково цих овечок пасти,чи можна і стійловим способом їх утримувати?Чи сильно галасливі? у якому віці овечок можна спарювати? Цікавлюся,бо так хочу кізку(дві кізки :shushing_face:),щоб їм не було сумно),але син категорично не дозволяє,каже, буде мекати -сусіди будуть проти.Я навіть півнів не тримаю,щоб не кукурікали зранку. А тут прочитала про Ваших овечок,і в мене надія зажевріла. Дякую.

Всем соседям все равно не угоодишь - не будут кукарекать, так будут гавкать, не будут гавкать, так деревья не там расти будут, и еще найдется тысяча причин, почему именно вы всем мешаете жить. Если вы живете в селе, а не в дачном поселке - имеете полное право содержать хозяйство.

17 лайков

Овечки такие интересные,как козочки)

1 лайк

Спробую відповісти на питання керуючись своїм досвідом. 1)Вівці важко переносять самотність,тож тримати потрібно мінімум двох (не важливо 2 дівчинки,хлопчик-дівчинка). Навіть з козами поряд одна буде скніти,сумувати. 2) По триманню- це та сама коза,тільки менш вередлива ,як в кормах так і в характері(доїдають за моїх вередух усе). Можна тримати в стійлі,але вигул повинен бути. 3) Я говорю про свою породу -вони не галасують,можуть проситися на випас. Та якщо зрівняти з моїми козами,то ті звуть мене весь час тільки голос почують…4) Паруємо в віці 10-12 місяців буває і пізніше(залежить від місяця народження). Баранів міняла кілька разів. Головна умова була -це молочний напрямок породи (Ост-Фрізи і стара порода Українська степова). Ціна на породистого баранчика Лакон більше 10 000 грн.(тільки плануємо купити) Ось чому продаю молодняк за таку ціну,за 100 % молодняк просила б набагато більше. 5) Ця порода не багатоплідна. Часто одне ягня,буває двоє. Лакони я вважаю висока порода і барани великі ростуть. Це все з того, що я бачила і порівнювала(може я в чомусь помиляюсь-то пробачте) :blush:

22 лайка

Собственно, все как и у коз.
Малыши очень милые у ваших овечек)

6 лайков

Я и пород то таких никогда не слышала…форум-это википедия))

3 лайка

я те же вопросы хотела задать, овечек не держала и не видела близко. и совсем не глупые. давайте вместе учиться и смотри заведем :smiley: :innocent:

8 лайков

Вітаю з хатинкою на форумі рада дуже що сусіди я з Черкаського р. Н. С. Степанки трошки пізніше спишемся бо дуже заннята але так рада землякам

1 лайк

Ягничок не продаєте??

А какое у них мясо на вкус.?

Не спробував не дізнаєшся

Продаємо. Зараз ті що народилися під заказом,але ще будуть новенькі…аби все було добре :innocent:

4 лайка

Скажу,що молода баранина - це дуже смачно,має менший запах ,чим в козлятини (на мій смак). Ми всі звикли,свиней не тримаємо,їмо курятину і баранину. Правда баранину не варю в воді(супи,борщі), переважно жарю,тушу і запікаю з приправами :hugs:

1 лайк

Просто говорят , что баранина разных пород отличается по вкусу.

1 лайк

Вибачте,та інші породи ми не тримали тож можливо й правда…Треба спробувати :wink:

2 лайка

Поздравляю с открытием странички! Животные такие хорошие, особенно овечки. Такие интересные :hugs:

1 лайк

Посмотрела утром на ваших малышей, попускала слюни… пошла к своим, а у меня сурприз по вольеру бегает… тоже овечка родила, девочку!

20 лайков

Вітаю з приплодом! :hugs: :rose: :rose: :rose: Дітки -це просто чудо! Хоч наші,хоч тваринок,а я вже не кажу про ціпочок :smiling_face_with_three_hearts: Бажаю Всим удачних приплодів і здоров"я їх виростити :crossed_fingers: :crossed_fingers: :crossed_fingers:

7 лайков