Моя маленька ферма "Соломка"

Классический рецепт рикотты без лимонной кислоты и соли, тем более. Это уже в готовый продукт можно добавлять чего душа пожелает

3 лайка

Я класичної рікотти не коштувала та ще й з овечого молока,тож все можливо :wink: Хотілося б і спробувати і повчитися воготовляти якісь особливі сири в домашніх умовах. На цьому форумі просто не встигаю читати і вивчати,стільки інформації! :smiling_face_with_three_hearts:

5 лайков

Все попереду, мені спочатку теж було складно зорієнтуватись, а зараз все зручно і зрозуміло.

4 лайка

Дякую! Було б ще часу побільше на читання :blush: Ось знову зловили двох баранчиків. Я відразу відлучаю від мамок та вигодовую з соски. Так вівцематки спокійніші,краще стоять і віддають молоко Тримаю кілька днів в теплі, щоб висохли і зміцніли. Потім в сарай до всих інших. В нас кози окремо зимують,вівці окремо і в малечі своє відділення.

31 лайк

Я на вашій сторінці путаюся чи козенята, чи баранчики. Мені вони на одне лице.

3 лайка

Вітаю з малюками :rose::rose::rose:, які ж вони гарненькі :hugs::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:.

1 лайк

Ось такі малі вервечки :hugs: :hugs: :hugs: (дівчинка)

51 лайк

Аааа, я видела у нас такие продают… Игрушки продают :wink:

2 лайка

Такі симпатюльки, ой не дразніться. А то не вдержусь і буду з вервечками прихисток шукать, як чоловік з дому вижене.:grinning:

3 лайка

Ирочка, с открытием странички. Овечки конечно поразили, уверена скоро такие крошки поселятся в домиках козоводов. А я уже жду весну, может и лично получится встретиться. :grinning: :blush: :blush:Процветания вашему хозяйству, здоровья и отличного настроения.

4 лайка

Які гарненькі, як іграшки. То ми хотіли нубійців, то альпійців, а тут ще одне бажання з"явиться, з"явилось вже :upside_down_face:

4 лайка

Дуже приємно Юля :rose: :rose: :rose: Я теж впевнена, що мабуть таки побачимось…закохалась я в Ваших козюльок :heart_eyes:

3 лайка

Маленький ягнёнок с глазами телёнка - красота. Очень милое создание.

6 лайков

Бувають ось такі моделі,як цей баранчик :smiling_face_with_three_hearts: Я б його з рук не спускала :hugs: Порода по стандарту біла,та інколи виходять такі цяці.

38 лайков

Фото побачила і сама себе питаю, ну а це хто :blush: і тут уже відповідь написана
Такий красотун, як кісточкою по краях підкрасили для різнобарвлення.:grin:

8 лайков

Ирочка с открытием виртуального домика.Сколько нового и интересного увидела.Я от ваших овечек в шоке.А в возрасте когда стрижка у них шерсть какой длины?А то у меня есть одна козочка сразу думала камеруночка.но у нее шерсть как у овечки.была у меня румынская.так там длина была локонов 15-20см.а у Манюни 2 см.Заходите в гостьи может и подскажите. :rose: :rose: :rose:

1 лайк

Ірино, вітаю з відкриттям :derelict_house: на форумі :tulip: :tulip: :tulip:

Вражає :+1:

Гуцули на полонинах в сироватку додають свіже молоко, це називають вурдою. А у Вас класична рікотта. Мені рікотта смачніша за вурду. Просто з молоком вихід більший, але вже не такий ніжний сирок виходить.

2 лайка

Дякую Оля :rose: :rose: :rose: Була у вас на сторінці,козочки чудові,видно як ви їх любите і вони вас…Розкажу за стрижку. Ми розпочинаємо її в травні-червні,головне щоб не було нічних приморозків (вівці бояться переохолодження). Коли в нас було пару штук стригли спеціальними ножицями,та при збільшенні стада довелося купити б/у електричну стригальну машинку. Овечкам дуже подобається без шерсті,особливо в літню спеку :wink: :wink: :wink:

2 лайка

Очень интересно, даже и не думал сто с овец с молока такой выход сыра… А сколько такая красота стоит?

Хочу уточнити,що я вказала вагу готової посоленої бринзи(я нею постійно торгую тому і точно знаю),а до посолки сирна маса має вагу десь до 2 кг і восени десь 2,5 кг. Осіннє молоко дуже жирне і пити важко. Я продаю молодняк по 2000 грн. а дорослих ми рідко продаємо,тримаємо маточне стадо для себе (вони для нас дуже -дуже рідненькі :blush: :heart_eyes:)

15 лайков