смотрела сериал “палач” о деле Тоньки-пулеметчицы, это со времен второй мировой. как вполне себе девушка превратилась в гестаповского палача, и в последствии, уже лет через 20-ть, на суде оправдывала это все военным временем. помню, что очень при просмотре удивилась - как так вообще может быть… оказалось - может…
Ось навіщо люди так роблять,хотіла зробити дитині приємно,все ж таки втратили все,купили ноутбуки,для кожного на олх не дорого але і не дешево,хлопцям норм,а дівчині попався аферист Юра,який продав ноутбук асус,а в середені все друге, тепер возврат не хоче,гроші тютю, не бере слухавку на смс не відповідає
Дитині і так не весело,а йому все одно,написала йому і про дитину і толку ноль,
що тепер робити? Нічого не зробишь…А побачити відразу і не побачишь,що з ним щось не так,двоє прислали норм,слава Богу,не надурили,хлопці раді.
Можливо хтось тут хоче продати ноутбук? то пишіть у лічку.
Ох. Що в селi. Там жах, зараз там боi. Вродi сьогоднi даже на прудянку вийшли. Знов. Повертатися? Даже не знаю. Даже пiсля того як розмiнують,страшно повертатися. Кажуть нашого села немае на 90%. I це казали ще недiлю назад. А там кожного дня бой…
Не знаємо. Що робити далі. Всі говорять,що не скоро прийдеться повертатися додому,треба шукать нове,або на сьомі жити, так, але не у всіх є так багато нз,щоб починати спочатку…І з роботою важко.
Я не перукар, але стрижу своїх хлопців. Все залежить від фінансів та кількості Ваших клієнтів. В мене напівпрофесійна німецька машинка куплена тут, краща за куплену в Німеччині “мас маркет”. Якість стрижки інша. Але і ціна різна була. Фірму можу подивитися при нагоді
Добрый вечер. Аня я в прошлом парикмахер.
Советую купить профессиональную машинку! Если рядом город" всё для парикмахеров" такие магазины должны быть, даже если ты из профессиональных купишь самую недорогую, это будет лучше, чем те все одноразовые балалайки
Всім привіт, мало пишу у своєму будинку, тому що залишилися без всього свого. Сьогодні копали картоплю у хозяйці, картопля жуть мала як горох,І нахлинули спогади, як копали велику картоплю у себе вдома, яка цибуля була, а помідори? Просто супер, навіть після сухого літа у нас біля річки була хороша картопля. Сумуємо. Усі робили для себе. Ось і осінь йде різні застудні захворювання. Але раніше вони були нам взагалі не страшні – молоко козяче, жир робив свою справу просто супер. А тут нічого немає, від слова зовсім. Тільки дітям замість компів за ооновські гроші купила ноути б\у, щоб хоч якось скрасити їхнє дитинство … Ні не те щоб скаржуся, слава Богу дали будиночок живемо безкоштовно, не проганяють. Але лякає зима, холод, тому що спати з 3-х кімнат буде 2, для 6ти чоловік, але ліжко місць не вистачає, що думати треба буде, ще наша кішка,їй не можна в будинку, але вона звикла з нами їсти спати, зараз звикла гуляти на вулиці, але вночі плаче часто в сарайці, доводиться до неї ходити, (сарай поряд з кімнатою де ми спимо), а взимку як? там холодно і їй буде і нам виходити ночами.
Підкажу , може підійде ідея : я рік тому натрапила на електропростирадло … купляли собі , а побачила ще й маленьке розміром десь 60/60 см . Купили ми його саме для наших кішок , що зимують у гаражі на рулонах сіна . Я загорнула електропростирадло у плотну покривалу і як включила з початку морозів , так і виключила весною … Кошки з печі злазили тільки поїсти та в туалет .
Аня, може вам потрібна якась допомога? З миру по нитці - голому рубашка. Принаймні, картоплі я вам точно можу вислати. Хоча, звісно, що краще гроші, хоч на продукти.
Перевірила Я просто не знала коли виключати … можливо були сонячні теплі дні і кошки гуляли на вулиці - тоді вимикала . Але на ніч все одно включала . Там є два положення на вимикачі 1 та 2 … одиничка - це помірне тепло , а двійка - посилене . Я тримала на помірному і цього вистачало , щоб “пічка” була постійно теплою … кошки були щасливі ( 10 котоморд лежали у кучі , лише мінялися з краю у центр та навпаки , якщо ставало жарко з центру йшли на край . )
Але якщо кіця одна , я б їй купила м’ягку будку та положила б електрогрілку під покривальце .
Дякую,поки що тримаємося, їжа є,скучаємо за молоком,за козами,іноді приносять нам молочко но дуже рідко. А так поки норм,скучаємоо як і всі за життям, а зараз просто ранок,день,ніч.
Сьогодні маленька радість в нашому краї, нашу сторону звільнили,там тепер наші воїни. Слава Богу.
Але ще війна,і здорово ракетами стріляють.Але все одно віримо що буде перемога за нами,Бог допоможе…