Мое птичье царство

Не можу зупинитися з оцим сироварінням,так мені сподобалось. А головне,що дуже подобаються сирочкі моїй сім’ї і клієнтам :wink:

28 лайков

Ого, какое количество и разнообразие) Молоко покупаете, или своего столько?

Молочко купляю. У мене немає ні коровки ні козки. Нажаль.

1 лайк

Круто Ксюша!:heart_eyes: Выглядят очень здорово, и я уверена очень вкусные!

3 лайка

Спасибочки,Оль :wink:

1 лайк

І нащо я до Вас на ніч завітала? :laughing: Ледь слюньми не вдавилася :joy: піду мабуть, собі чаю зроблю, бо після таких фото, просто так, вже точно не засну :yum: я шо дурна до сиру, мені б таку кізку щоб зразу сир давала :roll_eyes: :laughing:

3 лайка

:rofl::rofl::rofl: от насмішили. У мене корівка відразу сирочкі дає :blush:

Скоро будуть кавовий і п’яний сирочкі

10 лайков

А, кавовий, як готовий, кавою пахне? В нього такий вигляд, наче він з цукровою скоринкою, точніше в карамелі наче :hugs: ніколи такий не куштувала, дуже цікаво, який він на смак та запах? :roll_eyes:

Смак і аромат обалденні. Кавою дуже гарно пахне.

2 лайка

Мені дуже смакує кава зі шматочком сиру, а тут 2 в 1 :laughing: як будете різати, зробіть будь ласка фото, дуже цікаво який він вигляд на розрізі має :wink:
Я взагалі, сир куштувати починаю з запаху, потім “очима” їм, а вже потім куштую, Ваш сир з назви мені “напахтів” кавою з молоком, вигляд також дуже сподобався, цікаво тільки на розрізі побачити, а от за смак, мушу, повірити Вам на слові, тому пишіть який він на смак :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 лайка

Ах сьогодні порозрізала 2 свої головкі кавового сирочка. Шкода,але геть забула зробити фото. А уже все упакувала для своїх кліентів.

2 лайка

От яке фото є,то сирочка в паприці. Також дуже смачний :wink: був,уже також упакований і готовий завтра в дорогу :blush:

21 лайк

Ксюша, а Ви робите сири, маслянисті, витримані? Щоб не як плавлений сир і не як творог, а в роті щоб таяв. Якщо робите, то які?

Зріють іще :blush: . То уже до Паскі

1 лайк

Мої сирочкі

25 лайков

Ксюша, я в восторге, такое разнообразие, вот это вас увлекло)

2 лайка

Та не те слово :blush::blush::blush: не можна зупинитись. Чекаю на книгу Д.Єшера,хочу навчитися варити сири саме так,як він вчить.

3 лайка

Ксюша, молодчинка! Прийшов час міняти назву сторінки на - Моє сирне королівство! :wink:

7 лайков

Така книга була десь на просторах інтернету в хорошій якості. Я читала, десь і скачана була.