Мини-ферма "Счастливая подкова"

Натали, дякую!
Но, все же, должна быть не досяжна вершина, - это большой стимул, работать и развиваться.

4 лайка

Це ж які холодильники потрібні! :crazy_face:

1 лайк

Обычный), из коровьего делаю палочки сулугуни, качоковало ,моцарелла, качотту и камамбер. долгосозревающие сыры не роблю, так чтоб возврат вложенного был быстрее

3 лайка

К примеру, так выглядит 100л молока

12 лайков

Моя молочная кухня.
Бюджетный вариант,простенько, но любименько, ещё немного доукомплектовать, доделать.

32 лайка

Який же шикардос, сирний цех! Моя нездійсненна мрія. Ну поки що.

9 лайков

Инна, честно, хотели одно, а получилось другое. Все упиралось в финансы, цены на стройматериалы ужас как поднялись, за сезон работы будут более четко видны все минусы и плюсы, если что, исправим
Из важного и срочного нужно кондиционер установить и вытяжку сделать( хоть какую то).маленькую комнату- кладовку до ума довести, но там свои нюансы…
Вода и свет вообще заоблачные цены, не квартирные, молчу о сливной яме.

6 лайков

Тому і сказала, що поки що це моя нездійсненна мрія.

4 лайка

Нашла в старом телефоне таблиця пороков сыра, може комусь пригодится

5 лайков

7 лайков

7 лайков

Сьогодні трішечки шаманіла, фотосесія для сирочка

32 лайка

Як народжуэться “Патріот”…шлях його народження довгий і інколи тернистий

25 лайков

Время летит и тянется одновременно, у меня был маленький юбилей- 5 лет с момента " постройки домика" на форуме…
Хочу подякувати всім форумчанам, у кого набралась знань з сироваріння, за поради і підтримку, за …теплі і затишні посідєлкі тут на форумі, постійно у курсі що і як і у кого, десь поспівчуваєш , десь насмієшся і сам ,і з сім’єю, за метушню перед святами Пасха, 8 березня…а Новий рік, дівчата, пом’ятаєте обмін подарунками? Як дітлахи з азартом і хвилюванням готували подаруночки для своєї " половинки"…хочу туда, обратно в то врем’я! Сумую за Вами, дівчата, люблю і обіймаю!

28 лайков

Вітаю, так, форум зараз не той. З війною всі “закрилися” мов равлики у своєму будиночку. І якщо раніше біг на форум, щоб поділитися подіями, то тепер переживати все доводиться вже без форума. Печально дуже але є що є… Я теж за всіма скучаю, забіжу сюди, одним оком подивлюся і все. Всім ПЕРЕМОГИ і миру зичу.

25 лайков

Форум той самий. Ми стали інші.
Маленькі радощі, якими ми ділилися, зараз розчинилися у суцільному болю та жалобі, на жаль, війна змінила нас!

18 лайков

Той самий. І ситуація в страні, і роботи багато.
Як то кажуть “ранок починається не з кави, а з перегляду новин в Україні”.

І це теж має своє місце. Адже коли неприємності глобальні у кожного, то у людини хочеш-не хочеш внутрішній стан погіршується, настрій теж. Треба не забувати, що з погіршенням душевного стану погіршується і здоров’я. Зараз деякі ситуації просто в момент не можна змінити, або не хвате клепки та духу. Все це впринципі зрозуміло, бо перевірено не один раз. Якщо мавпа з гранатою, то є вирогідність вибуху. І на це треба дивитися прямо, як воно є, бажано контролювати себе, щоб не стало гірше. Якщо є можливість, то робити все, щоб наслідків та збитків від тієї мавпи та її гранати було меньше. Якось так.
Всім бажаю, щоб найшвидше загальний настрій став краще і надовго.
Конкурси і спілкування ще будуть обов’язково🤗

20 лайков

Дівчатка, мої вітання
Як позбавитись від осінньої діпресії ( це у мене) , та додати барв у буденність?..взяти до рук своє приладдя-козу, молоко, фарби ,каструлю

Цей сезон сироваріння найтяжчий, і фізично і морально, але змушуєш себе працювати :yellow_heart::blue_heart:

Обіймаю вас😘

36 лайков

Дуже гарні сирочки !

4 лайка

Все просто шикарно.
Якщо ще й назви, або короткий опис шедеврів був, була б дуже вдячна. Я б тоді навіть смак із ароматом уявила.

6 лайков