Точно-Ляля!
Ми з нею вже так давно разом, аж цілий тиждень, що я вже й забула що вона теж приїхала не так давно!
Людочка разом із своїми дівчатками довірили мені піклуватися про їх підопічну красуню Лілію, яку я ( як зазвичай) переназвала в Лялю
Портрет не грузиться
Ира, она хоть мышей гоняет?
Мишок не бачила, а котів, що припхалися зовні- так!
Загрузка: IMG_8633.png…
Вчора до нас приїхала маленька газелька від Олі @Jkmuf . Будемо рости. Дякую за смачні та теплі подарунки
Все-таки козоводи- це РОДИНА
Вау , Ірунь , та ти кирпічну хату знайшла , супер ! Ремонтів , звичайно , на все життя вистачить , але тепер хоч є куди руки прикласти ! Ще раз щиро вітаю ! В якому селі купили ? В якому районі ?
Так, хата саманна обкладена цеглою. Років пʼятнадцять тут то жили , то не жили квартиранти, трохи занехаяли і будинок, і двір. Город зробився лісом. Але ми працюємо з дівчатками над розчисткою. Очі бояться, а руки роблять!
Це від Таращі 10 хв їхати. Багато гарних хат і природа тут чудова. Віддаленість від Києва- більш доступні ціни.
Я вибачаюсь, я тут так зарилась в хащі та налагодження побуту, що трохи загубилася
В травні я привезла каченят, курчат.
Тоді було дуже холодно, то їх поселила в хаті
. Потім дуже швидко зробила стіни та підлогу в одному з приміщень ( найменшому). Тепер моєму звірʼю вже два місяці
Козявки швидко зрозуміли, що немає меж- вусе навкруги колхозне ![]()
Я бігала за ними по всіх цих горах/полонинах як навіжена
Ще й підліток- собака, придурошні приблудні коти
Чесно, хотілося купити квиток на смарагдовий острів і забути про все….
А взагалі я хотіла пост подяки написати.,
А ще про відкладенне життя
Майнуло два місяця як пані Оля @Jkmuf привезла мені матраси та інше до сну
Нарешті я постелили собі нормальну постіль. І змогла спати нормально без пружин в боці, без того щоб руки терпнуть
Через тиждень приїде донечка, роблю кімнату, яку гадала найлегше зробити ( вже два місяці колупаюся.
Але!Вода та каналізація вже в хаті, навіть присутня пральна машина
На качок вже ( здається) є покупець (як вони мене закричали!
Роблю молодий фермерський сир, місцевим подобається. Але в більшості їм сама.
А кучу фоток краще побачити в фб
Загрузка: IMG_9349.jpeg…
Загрузка: IMG_9329.jpeg…
Загрузка: IMG_9293.jpeg…
Обработка: IMG_9137.jpeg…
Загрузка: IMG_9134.jpeg…
Конечно! Потому что здесь не загрузились)