Дякую.
Бо ж з голови багато повивітрювалось.
Ну так наш форум для таких і є
Дякую.
Бо ж з голови багато повивітрювалось.
Ну так наш форум для таких і є
Іра, у нашому районі ціна хат від 10 тисяч доларів, а якщо краще, то до 20. Сьогодні казала сестра, що за тиждень у селі купили три хати, 12, 15 а третю невідомо.
Дякую, Оля!
Я вже подивилася і ще раз переконалася, що за мої гроші нічого путнього немає. Вірніше, я замало заробила, щоб купити те що я хочу.
Ще трошки пошукаю…
Доброго дня Ірина знайшли ви перетримку для своїх дівчат?
Поки ні, є пропозиції? Бо там трошки є нюанси
Сьогодні я стала власницею своєї хати
Іра я тебе вітаю , своє це щось неймовірне, саме головне у житті Українця мать свій дім куди завжди хочеться повертатись.
Отож хотіла виставить якісь фото, але поки не виходить
Вітаю вас! Власне житло - дуже важливо.
Ещё раз поздравляю!
Это круто! Ждём новоселье ![]()
Супер новина ! Мої щирі вітання ! Чекаємо фото ! Зроби добірку фото ДО , а через пару років покажеш фотки ПІСЛЯ .
Я колись отримала свій участок разом з глиняною старенькою хаткою та захаращеним участком , і не зробила фотки ДО , а тепер жалію про це …
Вітаємо вас, дуже раді це просто дуже круто мати своє ! ![]()
вітаю ми українці тим і відрізняємося що для нас дуже важливо житло повине бути своє
Присоединяюсь к поздравлениям! С новосельем! ![]()
Ірочка ми дуже за вас раді
потихеньку все прийде до купи. Глаза бояться руки роблять. Мої всі вчора на вулиці орали як скаженні, шукали ваших дівчат дуже хвилювались що я їх забула в сараї ![]()
Ира, смотри, как Света с картинкой угадала - вылитая Лялька на открытке!)
Мої тільки сьогодні вечором нормально паслися, до цього тільки принюхувалися та прислухалися