Вітаю з поповненням. Гарних ручок малечі. Хазяєчці смачненького молочка побільше.
Дякую! Сподіваюсь. Вже скучили за молочком
Красотун , жаль , що не було можливості у нього розкритися на другий рік … а в цьому році його мама Санта Барбара привела шоколадно-білу дівчинку та білого хлопця .
А чому не було можливості в козлика? Нещасний випадок чи така доля?
Не було місця для нього та кормів на зимовку .
Дуже й дуже шкода. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дякую, Іринко!
Так дуже гарний хлопчик. Нажаль, був.
А Барбі сьогодні окотилися трьома козенятами: два білих козлика ельф та суслік, та кольоровою козочкою. Отакий в мене подарунок на 8 березня
Вітаю з малечею .Мамі побільше молочка .
Вчора було нове відкриття. Козлики ельфік виявився козочкою. І таке буває ![]()
Дякую за привітання
Рахунок 5:3 на користь дівчат
О, знайома історія.У мене так було.
Народила Красуня одну дівчинку і ще козеня. Поки я займалася, мама подивилася та й каже, що це козлик. А він такий не яскравий, я ще подумала, що шашликом буде.
Потім, коли взяла на руки, почала розглядати, а у козлика “петелька” біля попки. Ну думаю :" Гермик! То ж нада, ніколи у мене таких не було". А потім між ног глядь, а яєчок немає. Я, ще разок передавалася, ще… Дівка ! Мамі кажу:" Як ти дивилася? Це ж кізочка.“. А вона мені :” Ти так хвилювалася, що не гарний козлик, що його поміняли на козу. На, да не журися !".
Отак і вам - поміняли.
11го окотилась Бусінка, козлик та кізонька, обоє суслики. Шикарного окрасу.
Вночі- Астрея, козочка одненьке білюсенька, суслік.
12 вночі -Аврора. Козлик суслік красивущій. Козочка довелось прибрати… Щось не те з нею було, не вставала, голівоньку не тримала. Я в хату забрала, зі шприця годувала, але… Вирішила не мучати не себе, ні її.
Залишилась Лада. Спокійна, як слон. Воняє козлом. Чекаю.
Створила об’яву, але там не всі. Якщо комусь треба, пишіть, дзвоніть.
Наш сезон окотів сьогодні закрито.
Лада подарувала дві козочки чорну та білу. Суслічки.
Рахунок 10/6 на користь дівчаток.
Тепер треба трохи жабу придавить, бо дуже голосно квакає ![]()
Як я вас розумію. І моя квака, просить коротковушку лишити ![]()
Вітаю з успішними окотами , з сусліками ! Нехай внуки Дизеля та діти Барона сміливо шагають в нові господарства України !
Дякую, Ладуся! Ваші та наші крові дали дуже гарний результат. То будемо покращувати молочне поголів’я в Україні.
Щось моя об’ява не як не пройде перевірку ( их вже 3). Іночко @Varvara , подивіться, будь ласка, що не так
Іра, Козиним ринком зараз займається тільки Тетяна. Я - ні. Як з’явиться на форумі, то одразу передивиться, думаю.
Дякую за відповідь. Будемо чекати
Іра не ти одна і моя об,ява десь застряла.