ЛПХ "Рог изобилия"

Сьогодні з внучкою упаковували подарунок :gift:. Я навіть не хвилююся, ну хіба трішечки. :blush: І то моє хвилювання, щоб подарунок у дорозі не пошкодився. А так я в ньго поклала багато любові :heartpulse::heartpulse::heartpulse:, запакувала море радості :grin: :upside_down_face::sweat_smile: і обгорнула сімейним щастям :couple_with_heart:

19 лайков

Прилетіла до сусідки уточка і живе у неі третій день під забором на вулиці. Сиджу я вчора у вечері і все та уточка не виходе у мене з голови. На вулиці холодно, ще вночі і морозець був. Уточка голодна, вночі собаки можуть розірвать і пішла я їі ловить. Але уточка виявилася на диво швидкою. Але з допомогою мого котика ми їі упіймали, правда пір’я попатрала їй трішки. Тепер проблема найти її господарів.

4 лайка

Мабуть це найцінніший подаруночок. Наташа Ви так гарно написали :smiling_face_with_three_hearts:

2 лайка

Я написала так, як відчувала, коли собирала подарунок. Я дуже хочу, щоб моя обдарована, тільки взявши в руки посилку відчула святковий настрій і все те тепло з яким ми з Олічкою його собирали. Подарунок скромний, але від душі.

10 лайков

%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B97
С Днем Святого Николая

Вас сердечно поздравляю!

Вам желаю я и впредь

Не болеть и не стареть!

Долго жить, любимым быть

И любовь свою дарить!

Счастья, радости, удачи!

Только так и не иначе!

12 лайков

Сьогодні у нас в селі було свято Миколая для діток. Давно я не ходила на такі заходи.

38 лайков

Наталя, а на фото Оля і ??? Якщо це бабуся, то 1000 балів за вигляд.

4 лайка

Оля і бабуся Наташа :heart_eyes:. Чудово виглядаєш :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:.

4 лайка

Дякую дєвочки за комплімент. Да Олю @Jkmuf, то моя внученька Оля.

2 лайка

Бабуся очаровашка :heart_eyes::star_struck::star_struck:

2 лайка

Натуль, з останнього разу як ми бачилися, ти погарнішала тааак на 200%. Можна сказати що мама з донечкою на фото.

4 лайка

Ого, наскільки помолодшала.:grin: .Дома є дома, на свіжому повітрі, біля своїх козочок. А в місті сидиш у квартирі, тільки голова болить.

2 лайка

Звісно помолодшала :heart_eyes: Садочок…поробки…свято… бабуся завжди в тонусі :grin:

4 лайка

Це точно. А ще віршик учимо і у понеділок новорічне свято у садочку. А сьогодні бабуся кругом ялинки хоровод водила. От так.:joy:

4 лайка

Натуль, а я згадала, що сьогодні ти повинна була на семінар сходить. Була?

1 лайк

Була…була. На ФБ сертифікат я бачила. А я не змогла. Робота, відправка подарунків і треба ще до племіннички на день народження, їй 1рік.

3 лайка

На семінарі була… сподобалося. Зібралися в основному собачники, ветеринари та власники вет.аптек. Докладчиком був директор компаніі “Біовета” Іржі Неужіл. Хоча в основному мова йшла про собак, але можна було задавати любі питання. Говорили й про кіз і про кроликів, і про курей. Дав свою візитку і електронну адресу, можна консультуватися в приват. Було цікаво, хоча семінар затягнувся до самого вечора, час сплинув дуже швидко.

4 лайка

А що конкретно, про хвороби, лікування? Консультуваться можна всим, чи тільки тим хто був на семінарі?і

Все по трошку, але в основному про вакцинацію.

За консультації точно не знаю. Попросила в нього візитку, спитала чи можна консультуватися по козам, сказав що можна. :slightly_smiling_face:

Ще одна жіночка ветеринар сподобалася. Я в неї теж візитку на всяк випадок взяла, вона з Полтави.

1 лайк

А це в них один семінар чи будуть іще, не казали?