ЛПХ "Рог изобилия"

Ми знову без фотозвіту. Якось не було нагоди рбити фото. Спілкувалися про все і кіз, і сир, і про домашні справи. Такі зустрічі об’єднують і ріднять.

9 лайков

Молодці :smiling_face_with_three_hearts:, я вам заздрю. як гарно, що ви близенько одна до одної.

2 лайка

Дiйсно гарно посиділи, поспілкувалися, розвіялися від домашніх справ.

В слідуючий четвер в Полтаві буде проходити семінар на тему “Ветеринарна имунологія”. Так що дівчата полтавчанки є повод зустрітися. Обіцяють що буде цікаво, я вже зареєструвалася. :wink:

4 лайка

Ната, де буде? Як зареєструватися? Скільки коштує?

3 лайка

Наташа, а где семинар будет проходить?

1 лайк

Київське шосе,38. Початок о 10 годині. Коштує 200грн.

тел. 067 831 01 85

2 лайка

Везе вам дівчата і я б хотіла поїхать, надіюсь, що ви про все цікава розповісте і нам.

1 лайк

Сижу і думаю, …у понеділок потрібно поробку
“Зимова фантазія” у садік нести, а фантазії нуль. Передивилася ютюб, що роблять, але хочеться, щось своє придумать. А ще ж і подарунок уже з понеділка можна відправлять, а він ще недозібраний, так що працювать і працювать, не тільки головою, а і руками.

5 лайков

У нас теж на понеділок Зимова фантазія, а вона закінчилася. Зробити -хвастайте :grin:.

1 лайк

Як буде чим, то похвастаюсь :grin:

1 лайк

Красиво- гілки в інеї. Гілки мажуть клеєм і посипають пінопластом. Або другий варіант вирощують на них кристали солі в перенасиченому розчині. А дитина хай снігура зліпить

2 лайка

Ось вам ідея. Дешево і сердито. :hahaha:

10 лайков

Я вчера тоже ломала голову, задали класс украсить, от каждого поделка, пошла вечером собаку выгуливать, нарезала виноградной лозы, и ещё всякого разного. И смастерила веночек. Нужно было диаметр поменьше брать, было бы лучше.

18 лайков

Наташа я вже виглядаю що ви з онучкою зробили, а у вас пусто :sleepy:. Ми з донечкою ще в процесі, думаємо…:thinking: :joy:, відчуваю буде ніч без сну.

3 лайка

Два дні робимо, тільки закінчила. Фантазія вже пвдводе.

1 лайк

29 лайков

Робила не сама. Олічка помагала сніжок робить, терла пінопласт.

25 лайков

З поробкою закінчила, :sparkler::sparkler::sparkler:на черзі зібрать і відправить подарунок.:gift::gift::gift:

8 лайков

Круто :heart_eyes:!!! Оце ви молодці! Дуже гарно вийшло, найкращий виріб буде на увесь садок.

8 лайков

Дякую, Наташа. Ми старалися, чого стоїть сам пінопласт, який Оля розсипала по всій кімнаті :hahaha:

9 лайков