Ми знову без фотозвіту. Якось не було нагоди рбити фото. Спілкувалися про все і кіз, і сир, і про домашні справи. Такі зустрічі об’єднують і ріднять.
Молодці , я вам заздрю. як гарно, що ви близенько одна до одної.
Дiйсно гарно посиділи, поспілкувалися, розвіялися від домашніх справ.
В слідуючий четвер в Полтаві буде проходити семінар на тему “Ветеринарна имунологія”. Так що дівчата полтавчанки є повод зустрітися. Обіцяють що буде цікаво, я вже зареєструвалася.
Ната, де буде? Як зареєструватися? Скільки коштує?
Наташа, а где семинар будет проходить?
Київське шосе,38. Початок о 10 годині. Коштує 200грн.
тел. 067 831 01 85
Везе вам дівчата і я б хотіла поїхать, надіюсь, що ви про все цікава розповісте і нам.
Сижу і думаю, …у понеділок потрібно поробку
“Зимова фантазія” у садік нести, а фантазії нуль. Передивилася ютюб, що роблять, але хочеться, щось своє придумать. А ще ж і подарунок уже з понеділка можна відправлять, а він ще недозібраний, так що працювать і працювать, не тільки головою, а і руками.
У нас теж на понеділок Зимова фантазія, а вона закінчилася. Зробити -хвастайте .
Як буде чим, то похвастаюсь
Красиво- гілки в інеї. Гілки мажуть клеєм і посипають пінопластом. Або другий варіант вирощують на них кристали солі в перенасиченому розчині. А дитина хай снігура зліпить
Я вчера тоже ломала голову, задали класс украсить, от каждого поделка, пошла вечером собаку выгуливать, нарезала виноградной лозы, и ещё всякого разного. И смастерила веночек. Нужно было диаметр поменьше брать, было бы лучше.
Наташа я вже виглядаю що ви з онучкою зробили, а у вас пусто . Ми з донечкою ще в процесі, думаємо…
, відчуваю буде ніч без сну.
Два дні робимо, тільки закінчила. Фантазія вже пвдводе.
З поробкою закінчила, на черзі зібрать і відправить подарунок.
Круто !!! Оце ви молодці! Дуже гарно вийшло, найкращий виріб буде на увесь садок.
Дякую, Наташа. Ми старалися, чого стоїть сам пінопласт, який Оля розсипала по всій кімнаті