Не…на 8 я физически не успею. Раньше 9,30 я в городе не буду.
К десяти, подойдёт?
Да, супер. Если девочки ничего против не имеют места, то тогда встречаемся на том же месте. А тебе я перезвоню вечером и договоримся.
10 годин, я за
Ок Если ничего не помешает, то буду
Їду в електричці, вільного часу вагон, щоб почитать любимий форум, а інтернет ні в дугу.
Наташа мчить на зустріч . Гарно вам посидіти.
Вона до внучат мчить, а зустріч то так…розвіятия від буденних справ.
І до внучат і на зустріч. До внучат могла на пару днів пізніше, а зустріччю не могла знехтувати.
А у меня завтра не получается эх (( хорошо провести время, Девчонки!
Тю…я на 4-х столик заказала. Может все таки получится?
Ну, Танюш, не підводь колектив.
Все, вернулися ми з внучкою з міста додому, дід радий, баба рада, а кози бабу не впізнали . Випустила їх погулять, гукаю до себе, а вони тікають. Довго господиня гуляла в місті ,що і кози вже забули.
Надіюсь, що Муза перегулювала кітною, бо ходе така кругленька, термін припадає на 30 грудня, дуже вже хочеться свого молочка. Уже і чоловік зрозумів, що краще свого молока нічого не має. Купив в магазині згущене молоко для кави і сам його не ість. Бо таке г…їсти не можливо.
Сьогодні свою Олічку повела в садік після місячного перериву, вона з такою радістю побігла до діток в групу. А бабусі сказали готовить поробку на виставку “Зимова фантазія”, так що бабусі треба включать мізки для фантазії. А ще сказали віршик вивчить на новий рік,… як це давно в мене було, я вже і забула, як вивчить віршик з дитиною, яка ще майже не розмовляє і яку розумію тільки я і то не завжди ..
Наташа, вітаю Дома є дома! Дома найкраще
Оце добра новина
Вспомнила Приехали мы в Харьков к родителям. Мама ещё работала. Взяла она Славуню с собой на работу, а мы с Даней что-то по Даниным делам мотались по Харькову. Так вот)) У Славея спрашивают: стишок знаешь? Ребенок
пауза и выдает: Мама учила, учила, а я забув.
Так и не рассказал ничего. Зато по дороге домой с мамой (бабушкой) все тараторил стишки
А у мене буде незабула, а незуміла сказать. І прийдеться віршик бабусі розказувать.
Наша правнучка 2,5 років, віршик вдома всім розказувала, а в садочку вийшла і каже - тут люди, не хочу казать. Посміялися, поаплодували і все.
Наташа, в мене на ФБ є жіночка, яка всяке гарне і легке виставляє, поробки, прикраси. Хочеш - зайди чи напиши мені на ФБ. Я тебе “пошлю” по адресу.
Дякую, Олю, якщо не найду, тоді звернусь.А за віршик я і не хвилююся, самій цікаво, як получиться.
Натуля, це добре, що ти повернулася додому. А головне що чоловік твій почав цінувати твоє захоплення козами.
Тільки як бути із традицією, яка почала зароджуватися? Зустрічі по четвергам.
Останнього разу так душевно посиділи що навіть час минув незамітно.
Посиділи дійсно дуже добре і обсудили цікаві теми. Ну зустрічі по четвергам ви можете продовжувати, тільки вже без мене. А я вже приїду до Наточки @Nata78 , після окоту їі козочок, от тоді і зустрінемось.
Зустрілися, посиділи, поспілкувалися, а нам не похвастали