ЛПХ "Рог изобилия"

Не…на 8 я физически не успею. Раньше 9,30 я в городе не буду.

1 лайк

К десяти, подойдёт?

1 лайк

Да, супер. Если девочки ничего против не имеют места, то тогда встречаемся на том же месте. А тебе я перезвоню вечером и договоримся.

10 годин, я за :balloon::balloon::balloon::balloon::balloon::balloon::balloon::balloon::balloon::balloon::balloon::balloon::balloon:

2 лайка

Ок :wink: Если ничего не помешает, то буду

3 лайка

Їду в електричці, вільного часу вагон, щоб почитать любимий форум, а інтернет ні в дугу.:sweat:

3 лайка

Наташа мчить на зустріч :grin:. Гарно вам посидіти.

1 лайк

Вона до внучат мчить, а зустріч то так…розвіятия від буденних справ.

2 лайка

І до внучат і на зустріч. До внучат могла на пару днів пізніше, а зустріччю не могла знехтувати.

3 лайка

А у меня завтра не получается :anguished: эх (( хорошо провести время, Девчонки!

Тю…я на 4-х столик заказала. Может все таки получится?

Ну, Танюш, не підводь колектив.

2 лайка

Все, вернулися ми з внучкою з міста додому, дід радий, баба рада, а кози бабу не впізнали :thinking:. Випустила їх погулять, гукаю до себе, а вони тікають. Довго господиня гуляла в місті ,що і кози вже забули.:thinking: Надіюсь, що Муза перегулювала кітною, бо ходе така кругленька, термін припадає на 30 грудня, дуже вже хочеться свого молочка. Уже і чоловік зрозумів, що краще свого молока нічого не має. Купив в магазині згущене молоко для кави і сам його не ість. Бо таке г…їсти не можливо.
Сьогодні свою Олічку повела в садік після місячного перериву, вона з такою радістю побігла до діток в групу. А бабусі сказали готовить поробку на виставку “Зимова фантазія”, так що бабусі треба включать мізки для фантазії. А ще сказали віршик вивчить на новий рік,… як це давно в мене було, я вже і забула, як вивчить віршик з дитиною, яка ще майже не розмовляє і яку розумію тільки я і то не завжди .:joy:.

21 лайк

Наташа, вітаю :sweat_smile: Дома є дома! Дома найкраще :+1:

Оце добра новина :+1::+1:

Вспомнила :sweat_smile: Приехали мы в Харьков к родителям. Мама ещё работала. Взяла она Славуню с собой на работу, а мы с Даней что-то по Даниным делам мотались по Харькову. Так вот)) У Славея спрашивают: стишок знаешь? Ребенок :thinking: пауза и выдает: Мама учила, учила, а я забув. :joy: Так и не рассказал ничего. Зато по дороге домой с мамой (бабушкой) все тараторил стишки :laughing:

8 лайков

А у мене буде незабула, а незуміла сказать. І прийдеться віршик бабусі розказувать.

6 лайков

Наша правнучка 2,5 років, віршик вдома всім розказувала, а в садочку вийшла і каже - тут люди, не хочу казать. Посміялися, поаплодували і все.
Наташа, в мене на ФБ є жіночка, яка всяке гарне і легке виставляє, поробки, прикраси. Хочеш - зайди чи напиши мені на ФБ. Я тебе “пошлю” по адресу. :rofl:

3 лайка

Дякую, Олю, якщо не найду, тоді звернусь.А за віршик я і не хвилююся, самій цікаво, як получиться.

1 лайк

Натуля, це добре, що ти повернулася додому. А головне що чоловік твій почав цінувати твоє захоплення козами.

Тільки як бути із традицією, яка почала зароджуватися? Зустрічі по четвергам. :wink:
Останнього разу так душевно посиділи що навіть час минув незамітно.

3 лайка

Посиділи дійсно дуже добре і обсудили цікаві теми. Ну зустрічі по четвергам ви можете продовжувати, тільки вже без мене. А я вже приїду до Наточки @Nata78 , після окоту їі козочок, от тоді і зустрінемось.

3 лайка

Зустрілися, посиділи, поспілкувалися, а нам не похвастали :sob:

2 лайка