Ага,это он сейчас милое ,целовательное дитя, а вырастает настоящим мачо-козлом.
Я девок своих возила к козлу, думала он и меня дурак обгуляет,три недели нога болела. ![]()
А це вже яким виховаєте. У мене зараз його батько й досі ніжний, спокійний, адекватний. Проблем із ним ніяких.
Я просто страшно боялась козла заводить. Но одно дело с чужим общаться, и совсем другое, когда свой. Еще если обезроженный - вообще, шикарно.
Они комолые родились. (мама комолая, а папа рогатый).
Я своего любимчика до полгода выцеловывала и пасся с девочками и спал на руках.А сейчас я против него как дите особенно когда он как встал на задние ноги на абрикосе ветки объедал .Возмужал и вспомнил что у него есть шикарные роги и мы теперь только успеваем всякими вкусняшками “Уговаривать” чтобы он не разнес сарай.Ну а когда с девочками рядом то ему лучше не мелькать.а то он все пытается их защищать от нас.Одно слово альп.А перед этим у нас был Лютик (цветочек) это был ангел.Огромный и спокойный как танк.но у него от рождения не было на голове короны.![]()
Ой, та ну справишься ) шо там тех Козлов, мои вон как собаки, Сегодня Добрыньку от Златы забирала, за шерсть на холке взяла, говорю - пошли казанова… Хва
глянул и пошел… Даже Мант со своими рожищами угомонился уже…
Ну козли різні бувають. У мене нубієць був спокійний, а ламанч , коли кози гуляють, то трішки проявляв агресію і то тому що я від нього козочок забирала. А так, я думаю багато залежить від виховання.
Приїхала до дому, навіть повітря інше чим в місті. А які яблучка смачні, марно, що вже примерзли на дереві. Козюльок своїх випустила погулять, так вони як почали гарцювати, плигають, як малолєтки
. Кругом добре, а дома найкраще.![]()
Наташа, с возвращением домой ![]()
![]()
Таня я ще повністю не вернулася, це в мене отгули
. В середу їду назад за своєю красунею внучкою. Я надіюсь у четвер наша зустріч не відміняється?
![]()
Я забув
Нужно напоминание в среду
напомнишь? ![]()
![]()
Ні, не забула. Зайнята була.
Кажіть на скільки кому як зручно. Тоді і про місце подумаємо.
Я помню
По времени мне лучше в первой половине дня.
Вирішуйте в який час, бо мені без різниці. Я можу в любий.
На вулиці вже справжня зима. Насипало снігу, діточок уже везуть на санках, так хочеться, щоб з такою погодою зустріти Новий рік.![]()
![]()
.
Таня @KozaMimoza, ти як? На який час тобі зручно? Можемо посидіти там де й минулого разу (у мене на роботі, тільки я вже вихідна буду), а можемо й інше місце пошукати.
Да мне без разницы. Первая половина удобнее наверно. Но не в 8 же утра ![]()
Тогда Наташа @Nata78 ты во сколько приедешь в Полтаву? Мы под тебя подстроимся раз уж мы тут все по месту находимся.