ЛПХ "Рог изобилия"

Можна и так и так.

1 лайк

Сьогодні в нас у господарстві з’явилася нова козочка, аліментна. Від мого ламанча Юлія і що цікаво копія папочка :grinning:, тільки ушки ельфик, а папа суслік. Незнаю чи продавать чи собі залишить. Мама в неї дворянка, давала 5-6 л. молочка. Залишила б своіх, дуже мені подобається моя первіточка, але я іхнього батька залишаю в господарстві . Получається замкнутий круг.:thinking:

9 лайков

Наташ, это не замкнутый круг, просто нужен еще один козел! :joy:.

7 лайков

Та у мене іх і так два. Тільки хотілось нубів зводить з нубами, а ламанчі з ламанчами. Тоді потрібно чотири :hahaha:

6 лайков

О, так еще лучше😂, четыре лучше чем два…, а если без шуток, то если девочка очень нравится, то можно и оставить, я два года назад так и сделала, пришлось покрыть отцом, козлят на мясо, а козой очень довольна!

12 лайков

Я хочу повисить нубійський процент. У мене зараз 50%,дівчинка вже 65%, але ж батько в господарстві, вже не залишу потомство. Може хіба , якщо не продам, то обміняю на рівноцінну. Дівчинка, що гарна, а ще мама в неі хороша.

4 лайка

Наташа, вот у меня ориентиры только на зааненскую породу, а козлов тем не менее, уже четыре :smile: И я не переживаю по этому поводу :smile:
Зато перспективы более-менее ясны :smile:

6 лайков

Та у Вас там можно такую шахматную партию козлами сыграть! В любом случае будет победа!

13 лайков

Ух! Хорошо сказано, Ира! :slight_smile:

6 лайков

На більше козлів, чоловік мене в сарай саму виселить :joy::joy::joy:. Спасибі за двох не клює.

5 лайков

Ото ж бо й воно, що шахматними фігурами я граю краще чим козлами. Шахматами я мат поставлю, а от козлами боюсь програть.

3 лайка

Не, ну, Наташа, в сарай ещё не самый худший вариант :smile: Главное, что из дому вместе с козлами не выставил :smile:

9 лайков

Наташ, привези нового хлопця тихенько і скажи, що так і було :grin:

11 лайков

Хозяїн у мене глазастий і щитать уміє :hahaha: не обдуриш.

8 лайков

А це наша аліментниця. Обжорка ще та. А сама маленька вага 2600 гр.

37 лайков

Правильно, что обжорка. Надо всех догнать и перегнать, чтоб дюймовочкой не остаться.

4 лайка

Ну дійсно, мої менше їли. У сусідки питала скільки давала, вона каже підливала у мисочку, а вона їла. Ну а в мене з бутилки, хлеще аж захльобується. Здається, що всі три дні була голодною ,так я одбираю, боюсь обгодувать. Думаю хай перейде на наше молочко, а тоді вже їсть.

3 лайка

Друзі, може у кого є крупний топінамбур,хочу купить, щоб посадить. У нас росте, так він не крупний і дуже корявий.

Наташ , он очень любит навоз , полив и рыхление , имею в виду сортовой . Без этого он тоже будет не крупный и корявый.

У меня есть , но очень мало , мыши сьели. Если рассажу и уродит , осенью могу выслать.

3 лайка

Добре, Марин. Підождем до осені.:rose:

1 лайк