Безнаказанность плодить таких умників. А солдати мають самі собі все купувати.
Це моя карта. Уже на карті 7000 грн. Надіюсь, що за тиждень хлопців перевзуємо на літнє взуття.
Оце кожному по автомату і на передову у саму гарячу точку. Надіть на нього зимові берци і хай воює.
Розповідають військові. ( з перших вуст). Привезли волонтери спорядження, ніхто його не приходує, не записує, все на віру. А ротний, с…ка, забрав і разом з медсестрою продав. Підняли хлопці шум, перевели його в іншу роту. Все. А якби було все записане на приход, то тоді б такого не було б. Може хоч у когось та спитали б.
За такі махінації потрібно розжалувать до рядового і вперед, ще щоб і всі знали хто він і за що “нагороджений”.
Біда тай годі. Ще чистить, та чистить державу від покидьків.
З такими покидьками нам і ворогів не потрібно.
Не розжалувать , а розстріляти пару штук (саме штук, не чоловіків, не людей) коли війна - тоді боялися б .Може
Ната, мій син теж всю форму та спорядження купував за власний кошт. Ні, держава видала, коли призвали Але це було 25.02.22 і форма була…щось велике, щось мале. Про наші броніки взагалі мовчу. Вони важкезні страшне. Він купував собі із керамоплитами. Що важить трошки важче ніж одна пластина на нашому броніку. І аптечку теж сам збирав. Добре, що у нього кум в Польщі живе. Багато чого через нього купували. Та і інші родичі дуже допомогли. Звісно можна було б і у тій формі бути, але вона не зручна.
Наталочка, дайте номер своєї карти. Я трошки сьогодні заробила грошей.
Можу скинути.
На сьогодні ми зібрали 42523грн. Я нашими українцями пишаюся, кожен старається хоть маленьку, а надати допомогу. Підтримати наших захисників.Кросівки вже замовили і проплатили передплату 600грн. Замовили 11 пар по 2900грн. При отриманні оплатимо 31000грн. Спочатку був збір на 16 комплектів, але хлопці сказали, що потрібно 11, тому 11 і замовили. Форму також шукаємо, і збір зупинимо, як тільки зберемо кошти на форму. Можливо у кого є контакти де можна придбати хорошу літню форму, то напишіть мені в особисті.
Це ми пишаємося нашими захисниками , низько вклоняємося їм та безкінечно дякуємо за сміливість та відвагу ! Нехай б’ють ворога та бережуть себе !
Доброго ранку всім. На фб є відеозвіт по закупці кросівок. Як сюди залить відео незнаю, тому скидаю фотозвіт.
Вчора вже кросівки і відправили хлопцям і знайшли де закупить форму. Замовлять будемо сьогодні, якщо там є потрібна нам кількість. Замовляти будемо не дивлячись, що у нас не вистачає коштів, ми надіємося, що за ці два дні люди відгукнуться.
Гарненькі і мабуть легенькі кросівки.
Хай наші орли носять із задоволенням.
Ви молодці.
Всім привіт. На сьогодні маємо 21385грн, знайшли форму трішки дешевшу по 2300грн і тепер нам не вистачає 4000грн. Але ми надіємося, що за два дні ми зберемо цю суму, тому форму замовили і вже проплатили передоплату. Так, що у кого є можливість будь ласка долучайтесь, до збору. Наші захисники всім нам будуть вдячні і побачать, що ми думаємо за них,хвилюємося за них підтримуємо їх. А ми цією маленькою допомогою подякуємо їм за наші тихі ночі, що нас не топчуть орки своїми танками і на нас не падають ракети. Бо все це наші захисники прийняли на себе і вони орків не тільки стримують, а намагаються гнати до кордонів. Слава Україні! Героям Слава!
5168 7573 9627 9061 Фуголь Н.І
Кросовки масивні, але не важкі. І молодці всі хто долучився до збору, я вдячна всім і кожному окремо за кожен переказ, який заходив на карту.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всім привіт. Дякую всім, хто приєднувався до збору, форму та кросівки вже відправили хлопцям на передову. Але війна продовжується, тому на даний момент веду збір на рації цій же бригаді, в якій воює мій син. Їм вкрай потрібні дві рації, бо у них з’явилась проблема із зв’язком між собою. У них залишилась тільки одна рація, яку вони передають один одному бігаючи під обстрілами. Волонтерів для допомоги ми не знайшли, тому вирішили самостійно організувати збір.
Якщо, хтось бажає і має можливість мені допомогти, моя карта є вгорі, або пишіть в осообисті повідомлення.
Саме так і становляться волонтерами . Наталочка , ми обов’язково допоможемо грошима , бо це наша спільна справа ! Я завтра переведу , треба спочатку заробити ![]()
Дякую Лада. Коли твій син під обстрілами сердце розривається навпіл від безпорадності. Я тільки зараз зрозуміла, яка тяжка праця у волонтерів.