Наташа, сміємося самі з себе. І це добре, що у на такий є форум і така дружна сім’я.
Наташа вітаю з малюком . Кізонькі і господині здоров’я .
Мені теж цікаво ваші враження від школи. Ніколи з Прядко не спілкувалися, але чомусь він мені не подобається ( навіть не уявляю чому ).
Наче Оля @Olya77 до нього зверталася.
Дякую Натуль за привітання. Я прослухала два пробні уроки то сподобалось. А дальше видно буде. 185 грн не такі великі гроші за інформацію. Місяць послухаю, а дальше видно буде.
Я тоже месяц проплатила, посмотрим как и что он будет преподавать ,а там посмотрим
Як я давно була у своєму віртуальному будиночку. Зацікавилася другим хобі і все, там і залишилася. Олічку, мою красуню, мама забрала до себе і залишилися ми з чоловіком удвох. Козюль розпродала, залишилася одна "дурнушка" Берта і красавець англонубієць Гром. Хотілося красавця продать, але ніхто не купив, так і залишився для краси.
Признавайся, на что коз променяла? Чем увлеклась?
На мило поміняла. Так смішно вийшло., що на мило. Моя сторінка Продам мыльное творчество..
Наташа привіт.
Я так скучила за твоєю аватаркою в одинички все дівчата щаглядують на мою сторіночку а тебе як відрізало.
А воно он що перемитнулась на мило.
А як же жирок для мила тепер купуєш.?
Прибильна робота, якщо так то хай вона тебе підтримує і прибуток зростає.
Добре що хоч одненька кізка да є все таки молочко і сирок свій не дада порошковим травиться.
Приходь у гості коли вільна.
Дякую Катюша, що заглянула до мене і написала приємні слова. Загляну і я до тебе, бо я тепер по козочкам мало читаю. А тільки вільна хвилинка, так мило і вивчаю. Зараз знову пішла на курси по милу, уже 5 курс, початок з 31 січня. Всі ми вже весну чекаємо, пішли замовлення на букети з тюльпанів. Так потихеньку і працюю. Голоне тепер дома не має негараздів по поводу кіз. З моїм мильним захопленняи всі согласилися. Сказали краще мило чим кози. А я як побачу дівчатка козеняток виставляють, аж всередині перевертається, так і собі хочеться. Але сказала собі ні, займайся тим чим тобі дозволили. Але скажу чесно, мені подобається миловаріння, жалкувато, що раніше цим не зайнялася, бо швидкість вже не та і здоров’я буває підкачує.
Всім привіт. Давно я не була в своїй віртуальній хатинці. Все хотіла написать , що в мене змінилося, чим я займаюся, але якось все часу не вистачає. Але про це все пізніше. Зараз пишу, бо може хто бажає зробити допомогу для наших бійців на передовій і знати, що його допомога конкретно до них дійде. Я хочу допомогти бригаді, в якій служить мій син, поміняти зимову форму на літню. Хлопці на передовій, стримують ворога, а ходять до цих пір в зимових берцах. Потрібно закупить 16 комплектів. Якщо у кого є можливість і бажання допомогти буду вдячна.
До якого числа потрібні гроші ?
Я зможу трошки поділитися. Тільки 8 червня.
Сьогодні почали збирати. За сьогодні назбирали 4000грн. Треба не менше, як 60000 грн.Буду писать кожного дня, яка є сума, як тільки назбираємо закупимо і виставлю для звіту чеки.
Наталочка, чеки не потрібні.
Для хлопців форма. Для орлів наших.
Ми синочкові купили кросовки ще коли його відправляли на передову. Вони вже почали рватися, але ми купили б іншу пару йому тай по тому. Але коли він сказав, що хлопці ходять в зимових берцах…слів не має.
Наталочка , допоможу чим зможу - дай номер карти у лічку , я знаю , що всіх наших хлопців вдівають та годують лише волонтери , а люди безкінечно збирають гроші та продукти . Я з початку війни по можливості перевожу всім знайомим з 2014 року волонтерам та копеланам гроші на потреби , коли можу 1000 грн , а коли й 6000 грн на тиждень . Все безумно дорого коштує , але коли люди розуміють , що тільки завдяки нашим захисникам ми не сидимо у руїнах - віддають останнє на фронт …
А літні хороші берці, виробництва Нвмеччини, кошту.ють 5500-6000 грн, це такі, щоб носилися і зручні були. Точно знаю, дочка шукала нашому односельцю, а він на передовій з 14-го, то знає які добре носяться. Зараз вже чекаємо доставку другої партії. Єдина допомога іноземців - безплатна доставка до кордону. Далі вже волонтери, пошти і т.д.
Зверталися до волонтерів, безкоштовно не найшли. Одна мені запропонувала допомогу з покупкою, завтра будемо созвонюватися.
Дякую дєвочки, що відгукуєтеся.За вчора зібрали 4900грн. За кожну смс, яка сповіщає про зарахування , бажаю подумки кожному хто перечислив ці кошти здоров’я і Божого благословення.
Я могла б і тут виставить номер карти, але незнаю, як @meg Антон на це подивиться. Якщо дозволить виставлю, якщо ні писатиму в особисті, або є у мене на сторінці фб і інстаграм.
В мене немає слів. Стільки грошей надходить, не тільки грошей, одежи та різного знарядження, а хлопці голі й босі, батьки одівають, обувають, ще й бронежилети купують… Знову ділки набивають собі кармани, і нашим військовим продають форму? Кому війна, а кому…
Викладайте номер картки.
Але поводьтеся дуже обережно, окрім номера картки нікому не повідомляйте пін код та іншу інформацію. Ще почитайте, як теперь дурять з картками, на форумі є така тема. Щоб не ошукали шахраї.