Дійсно подяку дали красивенну. В мене за все життя нічого такого не було. Поставила на саме видне місце і дивлюсь, як на Оскар ![]()
Натуль, ти молодець, умнічка, трудяжка.
Я ж чекаю від тебе реквізити, бо вже раз була у банку, трошки пізніше ще буду.
Ну , Наталочко , вітаю ! Дійсно Оскар кришталевий отримала ! Нехай твої ручки не болять І натхнення не покидає !
Вчора на ФБ дивилася на твої мильні витвори - це прекрасно!
Ой дівчатка дякую за побажання, ви такі всі хороші і щирі. Я дуже рада, що я з вами і на цьому форумі.![]()
![]()
![]()
Цікаво на форумі є мілліонери. Я перед новим роком уже скільки виграла, що як посиплять гроші, то незнаю куди і дівать буду.
.
Я блокирую сразу такие номера, а то спасу не будет ![]()
А мені цікаво, що скажуть. Одні запропонували купить у них косметику для отримання виграшу, інші постільну білизну. І кожний хоче якось впарить свій товар за космічну ціну, яку той товар не коштує.
І головне з тобою говорить така щебетушка, і так говорить переконливо, що можна і повірить, що ти такий шасливчик.![]()
![]()
Я не передзвонюю, боюся що вони за одну хвилину всі гроші з’їдять.
Я також не передзвонюю. І не потрібно, бо зараз такі є що швидко це роблять.

Наталочка и тебя и твоих родных тоже поздравляю с наступившим новым годом!Всего самого доброго и радостного желаю всей вашей семье,а самое главное здоровья.Пусть сбываются мечты и планы,твой талант в мыловарении растет и развивается,и фантазия не знает границ.Огромное спасибо за то что ты решила меня порадовать сюрпризом,дочка о твоём подарке мне сказала 31 числа,но получить в тот день я его не успела,зато сегодня я радуюсь и наслаждаюсь всей этой красотой
Спасибо тебе за все,мне очень приятно.
![]()
Ой девчата разбалуете меня совсем своим вниманием.Танюшка Мимозка мне рождественский стол организовала,( хотя я не утерпела и сырочки уже попробовала,смакота и объедение),Олечка Кириченко просто сразила букетом цветов из мыла сделанный твоими трудолюбивыми ручками и тут ещё и от тебя такая красотища.Ой девченки балуете вы меня,балуете.Спасибо огромное,пусть у вас все будет хорошо,храни господь ваши семьи и вас ![]()
Це не ми балуємо, це балує тебе твоє добродушне і безкорисливе серце. ![]()
![]()
![]()
Спасибо за добрые слова,но на самом деле таких людей как я очень много. ![]()
Добрий день, Наталя!
Сьогодні дочитала Вашу сторінку. У Вашій хатинці багато гостей і весела тусовка.
В моєму уявленні Ви щедра, добра, активна та жвава жінка. У Вас дуже гарне хоббі. Я і не думала, що миловаріння може бути як витвір мистецтва. Дуже добре, що Ви навчаєтесь. Це корисно для душі і для мозку.
Я теж це люблю. Після 40, коли вже добре відпочив від “парти”, хочеться нових вражень.
За 3 роки, що живу в селі отримала дві “освіти”. Одні, навіть, в Полтаві
.
Бажаю Вам здоров’я та творчих успіхів!
Дякую Інна, що завітали на мою сторінку, і за приємні слова. Правду кажуть, що життя після 40 років тільки починається. У мене почалося ближче до 50. і чим дальше тим більше затягує і хочеться як найбільше встигнути зробити.![]()
![]()
![]()
![]()
Золоті слова!
![]()
Незнаю як і писать я і досі в шоці.
Всі хто заходив до мене на сторінку знають, як мене домашні “жували” за моїх любимок козюльок, з якими мені було так тяжко розтаваться. І от коли в дворі залишилося дві козочки, яким я почала підшукувати нову домівку, чоловік сказав що навпаки хоче ще купить козочку і яку …нубієчку. Як я їх люблю, а мені постійно казали, щоб і в дворі не було, бо вони крикливі. І я тепер не розумію, це не повага до мене чи щось інше? ![]()
@11111111111111111111 может, мужчинам поздно доходит, что козы - это хорошо? Есть вообще до фига причин такого поведения. Вы и муж работаете?