Дякую всіх за такі теплі слова, мені дуже приємно.![]()
![]()
Але ви всі також молодці раз знаходитесь на цьому форумі. У вас є чим поділиться і ви тут також чогось навчаєтесь. У мене сири і молочні продукти не були затребувані покупцем, то я почала шукать іншу нішу, де змогла б і працювать і отримувать доход до сімейного бюджету. А у других молочна продукція дуже затребувана, шо черги є, хіба вони не молодці- молодці. А інші допомагають у селі в козочок роди приймать і цим рятують козочок, хіба не молодці- молодці. Всі ви мої любі молодці, кожний в своєму.Так що давайте не будемо мене вихваляти, а то ще зазнаюся
. А за оцінку моєї праці я вам вдячна. Але це тільки фото. Я почекаю дівчаток які отримають мої роботи і якщо вони залишаться задоволеними це буде для мене найвища оцінка. А фото да, фото гарні.
Привіт. Натуль, а ну швиденько у тему Обмін подарунками 2020 реєструватися на участь у конкурсі.
![]()
Все, виправилась.![]()
![]()
![]()
Давно не писала, вирішила трішки новин написать. Козочки надіюсь огулялись і тепер на весну чекаю поповнення. Хотілось продать козлика, але вже мабудь в більшості господарств козочки покриті і козлик мабудь залишиться зимувать, бо такого красунчика шкода під ніж пускать. Зі своїм мильним хоббі готуюсь до нового року. Правда вийшов трішки форсмажор, в гості приїхала одна із доць із внучком Ванюшою, і Ванюша впав і зламав ніжку і тепер у мене двоє малишів, які требують бабусиної уваги. Так що бабусі весело.![]()
![]()
![]()
Ой, ой, як весело. Ванюшці скоріше стати на ножки, а бабусі сил і терпіння.
Наташа, бачила твої букети у Іванни - красота. Молодчина!
Дякую за побажання, мені дуже приємно коли мої роботи подобаються. А бабусі тільки кріпиться, бо онуки швидко виростуть і тоді цю пору буду згадувать із сумом. Саме чудно, як Оля ревнує, що Вані те і Олі зразу ж потрібно.![]()
Наташа, привет)) Пропадаешь ты частенько.
Крепись бабушка! Сил тебе, здоровья и терпения ![]()
Наташа, какие ты шедевры научилась делать! Это ж просто фантастика! Умничка! Щедрых клиентов тебе желаю ![]()
![]()
![]()
Пусть ножечка поскорее заживает у маленького.Наташа не пропадай надолго,пиши немножко.
Мыльные букеты просто чудесны. ![]()
Дєвочки @Chernomorka1 @KozaMimoza дякую за підтримку. Я і не пропадаю, стараюся кожного дня заглянуть на форум. Просто дуже писать нічого. Зараз у мене одне мило
. Козочок тільки дві, та козлик красунчик.
Наташ , що ти прибідняєшся, то я взагалі починаю все з початку а ще з того що мало козочок то ще і сім’я мускусних добавилась, тепер у мене три утки і утак.
А Даночка жде малюків це також радує, ми розширяємось.От і в тебе будуть новини це також не маловажно.
Дякую Катю, що заглянула на мою сторіночку. Звичайно новини будуть, зима швидко пролетить. Ми також держали мускусів, подобалось, що вони німі, та і м’яско смачне. Я надіюсь, що і ми колись знову почнем розширятися. ![]()
Знаїш Наташа , очі заведющі , всього хочеться а моторика підводить.
На днях ще одну качечку виміняла на навоз, така гарненька білоголова а тулуб коричневий.
На мясо нада качурів оставлять як будуть вони великі а качки поменше набагато.Але чим би не бавився вби було щось на столі і корисне.
Це точно, корисне. Та і заботитись чим не буть потрібно. Казав мені мій дідусь поки рухаюсь, поки і живу. А рухатись допомагає господарство. Болить не болить, а по господарству вправлятись треба.
Дєвочки можна я трішки похвастаюсь. Закінчився ще один з курсів по миловарінню. Теорію вивчила, залишилось практику відточити. Але саме приємне, що крім диплому про закінчення видали подяку і так на душі приємно коли дивлюсь на цю подяку, наче Оскар отримала.![]()
Наталя, Ви розумниця. Рада за Вас і вітаю ![]()
Молодец, Наташа! Мы тобой гордимся!
Дякую мої хороші @Varvara, @Egvel за гарні слова. Просто на нашому форумі можна полілитися і хорошим і не дуже. І завжди отримаєш підтримку. От я і вирішила поділитися своїм піднесеним настроєм ![]()
![]()
Наточка, вітаю!
Ти велика молодець! Бажаю тобі успіхів, натхнення, оптимізму, підтримки рідних. Впевнено йди вперед і досягає своєї мети.
Вы просто кудесница! Так держать!
Круто Наташа ![]()
![]()
, ти заслужила. Подяка красивенна, як всі твої мильні шедеври. Розумничка, кожен раз все нове і нове, аж дух захоплює.