ЛПХ "Мои Любимки"

Це господарі так, не знаю. Я з випасу козу взяла. Але хоч насправді побачила її повне вим’я, якби вона була видоєна я б точно не взяла, тряпка якась висить а не вимя.

3 лайка

мені подобається коли вим’я не м’ясисте, гарно що тряпочка

5 лайков

Я теж на рахунок цього переживала. А мужик сам не дуже і толковий в утриманні кіз. Копита у всіх в поганому стані, і ще вони в навозі вимазані, але мене втішив їхній випас. Там багато гілок всяких і трави, кози Не заморені. Сёма навіть сироватку п’є.
Мужик на зерно може кіз міняти, на віз, на торцовку, на щось для нього потрібне.

1 лайк

Наталочка а яка це область? Де конкретно він живе?

Нарешті завтра приїдуть мої малявчики, я вже достатньо сама побула, відпочила від них, сил набралась. Ой, чекаю…

3 лайка

Волинська. Наберіть на олх в пошуку кози, волинська обл, місто ковель, там погані фото, ще зимові, кози всі білі.

1 лайк

ооооо, це для мене дуууже далеко, я у Чернігівській обл

1 лайк

Заодно до мене в гості заїдете, познайомимось :wink:

Він мені за 2000 пропонував козу з більшими удоями, але вона така туга, шо я ледь стиснула ту сардельку, для апарата якраз

Сказала мужу за козу, он говорит,: это твоя кухня, но у тебя же продаж никаких нет. Раньше против был, чтоб я даже пробовала сыры продавать. Все, мне зеленый свет. Но. Козла оставить, и не против другой козы :heart_eyes::stuck_out_tongue:

10 лайков

Доречі нова коза не главкоза, але головна її побоюється, і вже не так сильно ображає інших, а…, вона миротворець :grin:

6 лайков

Наташа, а чоловік коли додому повернеться? Можливо. до того часу і новий козлик встигне підрости він і не помітить…:wink:
Розкажу випадок. Чоловік моєї сестри також іздить далеко на роботу і вдома не буває по кілька місяців а то і півроку…Був у них в господарстві півень його улюблений…Так сталось що півень пропав… трагедія … і чоловік має приїхати… Приіздить до мене сестра і просить півня ( а в мене цього добра завжди вистачає) Але проблема в тому що їх ньому півневі уже кілька років а мої всі молоді та підтикані… і по кольору немає навіть схожого… У взяла який був тай поїхала чоловіка чекати вдома. Той по приїзду взявся обходити господарство та перевіряти як дружина господарює за його відсутності. Довго дивився на півня та й запитує - А що у нас новий півень? Дружина у відповідь - ти, мабуть, здурів, який він новий… ти так рідко дома буваєш що вже й забув як наш півень виглядає…:joy: Подивився і повірив…

Пройшло трохи часу, приїхали до нас у гості, посиділи за столом і мій чоловік запитує- Ну, як там наш півень, чи прижився у вас (він був не в курсі всіх подій) І відразух німа пауза і очі квадратні…:sob:

8 лайков

ого, треба була поставити до відома що така афера закручується, квадратні очі це точно,я також би офігела

1 лайк

Його він точно ні з ким не спутає, каже він розумний, дуже особливий козел.

2 лайка

Чи може коза так наїдатись, що в неї бока розпирає як вагітну

на фото виглядає в два рази менше, в реальності більше, прям як гострі бока стають

1 лайк

Или обпилась. Мои так могут выглядеть после молока или сыворотки.

2 лайка

Наша Беліз, яку купили в березні 17-го, так виглядала до осені, все не могла наїстися. Весь час ходила, як на останньому місяці кітності. Тепер уже від"їлася, багато розкидає і не така пузата, знає, що їсти дадуть.

1 лайк

Я б не сказала, що вона аж накидується на їжу, на вечір таке пузо. Там і козлики паслись свобідно, де я її купляла, але малі, хоча тепер я знаю, що малі бувають і удалі.

сироватку пила до обіду, кожен вечір в неї таке, я навіть її пузо щупала, думала може почую якісь рухи.

Ми на свою дивилися 5 місяців, до 12 серпня ( купили 12 березня), там теж були цапики по 2 місяці.

1 лайк

шось я зарано втішилась, шо буде мир і спокій. Головна коза Ромаха стала ще більше агресивнішою, і нова не стидається інших повідганяти. Вчора навіть в одної в молоці згусток розовий вийшов. Сьогодні ромаху припалювала окремо від всіх.
Дівчата, продам 4 кози, може комусь цікаво, я б теличку взяла. І була б у мене 1 коза і коровка :hushed::hushed::grinning:, сама в шоці від такого хотіння. Але поки кози не пристроєні, то і телички не буде.