Марина, в телефоне загрузка в правом нижнем углу. Ищи там.
Люда, дякую за підказку!
О! Марина, ты свой старый профиль восстановила? Поздравляю!)
нажаль, ні. На старому телефоні зберігся старий профіль, на новому не вдалося встановити, так що буду чк шпигун, з псевдонімом, але ж сторінка живе,
ц мої цьогорічні хлопчики, коротковухи карлики - чорний та плямистий, та ламанчушки - білий та павлін, так що кому потрібні козлики з гарними генамі - звертайтеся
Доброго вечора,вітаю з поповненням ,хай радують Вас,малеча гарна на фото🌹
ну що, окоти продовжуються… У мене козлиний рік, попередньої ночі окотилися дві карликових коротковушки, по 1 козлику. Вранці прихожу - сухеньки, нагодовані, посліди біля фіртки лежать. Цікаве, що різниця в покриттях 4 дні. І це я вже не перших раз таке спостерігаю - якщо невелика різниця в датах, рожають одночасно, за компанію.
Старшім сьогодні вже місяць. Ох це моя бідося
. Вони НАСТІЛЬКИ ручні та контактні, як цуценята до мене біжать від мамки, на руки не беру - розумію, що шашлики, а вони все одно за ногами бігають… Таких у мене ще не було, (сосочників не рахую), У Васьки теж не дики, але мамця їм ріднійша, ніж я,
Важкувато мені зараз з господарством - Юра три тижні тому зламав ребро, і залишилася я зовсім без помічників, мушу і відра тягати, і сіно, від такого навантаження загострилася моя діафрагмальна грижа, як наслідки - тахікардія, арітмія, страшенна задишка, когось просити - ну це можна один-два рази звернутися, а робота кожен день. Ладно, переживем, аби не бахкало постійно, щось у мене в плані війни все менше оптімізму лишається ![]()
Вітаю з поповненням ,тримайтеся.Наша Лулу,яку привезли від Вас у два роки народила двох дівчат нещодавно🌹
Тримайтеся,чоловіку бажаю одужання .
Марина, не живём ожиданиями! Живём здесь и сейчас! Война не закончится скоро! Ещё не один год это всё будет продолжаться. Поэтому, как сейчас модно говорить, “живём в моменте”)
Чоловіку одужання швидкого. Дуже зараз слизько, ви також бережіться.
Вітаю з малечею. Мої також обрали для окотів найхолодніші дні.
Всім здоров”я! Бурежімося, весна вже скоро!
Я як кудись іду, то кажу чоловікові - раптом що, дзвони Сашкові і кажи куди я пішла. Чоловік у мене з хати виходить тільки по сухій доріжці, а тепер така зима, що ой. А Сашко - це переселенець, наша швидка допомога. Добре, що у нас ДОБРІ сусіди, щось привезти-підвезти, чи так щось.
Ну мабуть ми з Юрою за компанію тільки на відстані і не домовляючись.
Я теж днів з 5 назад упала то грудне ребро з права вверху ні дихнуть ті кашлянуть а робить нада, ми як залізні леді все витримуємо.
ох, Катя, співчуваю.. Юка вже місяць а ні чхнути, ні кашлянути не може, Працювати трошки може вже , мені легше - пічку топить, собак гуляє, посуд миє. Важку роботу, звичайно, не дозволяю, в нього щось поганенько зростається те ребро, досі рухливе місце перелому.
у мене проблеми із сіном, закінчується, з тими морозяками кози жруть, як не в себе. Дрова також на підході, вже ходила до лісу, тягала старі гілки товщиною в руку, але ж скільки я там можу притягнути. А купити - ціна страшна, у чотирі рази підскочила у порівнянні з серпневою, І світлом не нагрієшься, Благо, в двох кімнатах газові конвектора стоять, Але ж ти права, ми залізні, якщо не помрем- то виживемо! ![]()
У мене є трохи дров але не топлю бо дверцята малі а дрова я не порубаю вони з абрикоси уже сил нема щоб замахнуть колієм а хлопці мої проігнорували коли просила порубать колієм вони купили собі але не захотіли його до мене везти , все хочуть щоб я переїхала до їх жить ,
так і топлю одним конвектором тільки кімнату а то на кухні на плиту на мінімум положила кипичину так нагріваю трохи щоб труби вмуровані з водою не замерзли і вночі трохи у відра набираю води щоб був якийсь рух у трубах ,отак і спасла систему у сильні морози не замерзла. в домі середня т,12-14°+уже звикла легко дихається свіженько.
Сіно у цьому році взяла отаву хай Бог милує таке ще коли брать ,розсипається у полову більша половини йде у відходи даже голодні не їдять ділю і розтягую тюк на два дні, гарбузи виручили у цьому році до 5 лютого кришила і давала з висівками по пригоршні в обід і зерносуміш з гранулами люцерки і жом гранули запаиені по триста грам ранок і вечір оце спаса’є ,жду щоб стежку протоптали до лісу ,від сарая прочистила до лісу вийти вже можна вже сьогодні - 3 то підем походим щось гризнуть і проходяться .
Я за тиждень тільки сьогодні на ніч зняла з грудей пояс щоб мишці не охляли ,кашлять ще боляче ,стискаю трохи грудину як чихаю тоді легше, тримаймося, нада жить далі.
сьогодні пішов за радугу наш любимий хлопчик, лагідний, ніжний, відданий алабай Хазар. Трошки не дожив до 8 років. Дуже важко. Начебто і настроювалися з дідом, останні три дні він навіть в хату не заходив - наче розумів, що від нього тхне тухлим мясом, бо нога була страшна, виглядало так, як гангрена. Постійно на знеболюючих. Розумію, що зараз йому не болить, але плачемо з дідом вдвох, для нас це велика втрата, Вже більше місяця як підтвердили остеосаркому, що ніяка операція не спасе, що метастази вже по всіх органах, а все одно, начебто у нас частину життя забрали ![]()
Співчуваю вам. Дуже важко , коли не стає улюбленців. Втішайтеся тим, що йому тепер не болить.
Мариночка, мои соболезнования! Слов нет. Просто обнимаю.
Співчуваю, життя від народження до райдуги таке коротке , тепер живіть спогадами про все хороше що було у вас з ним ,так легше, тепер знаєте що він більше не страждає від болю.