ЛПХ "КозАрма"

Бажаю ,щоб Ваші мрії здійснилися ,Сара народила Вам дівчинку🌹

3 лайка

Я доїла первачку ногу зігнуту підсовивала під живіт ,ближче за передніми ногами її та прив’язували за ошийник,тоді шансів на живіт в неї зовсім немає,потім звісно вона звикла доїтися.

2 лайка

Якщо з якихось причин того хлопчика не заберуть то повідомте мені

1 лайк

Поздравляю. :rose:
Ох уж эти первокотки, танцы с бубнами с ними. Мне в мае предстоит, аж троих жду :sweat_smile:

7 лайков

Добрый вечер. Сегодня после вчерашней поездки пообедав вышли на прогулку и знакомиться с хозяйством.

15 лайков

Ваша Сара з якого року народження? Моя Яна її внучка вже четвертим окозом цього року.

3 лайка

Марина, а як Моніка?

3 лайка

Спасибо Марине встретили, по-быстрому собрали козлят и в путь дорожку. Аж в начале 12 ночи были дома, а выехали от Марины в 8 утра.

13 лайков

Оце я розумію, людина зацікавлена в козенятах. А то в мене сьогодні цікавилися малим, їм 35-40 км їхати, сказали, що дуже далеко)

13 лайков

Якщо зацікавилися ,то не було б перешкод ,я їздила з Чернігівської області до Марини по дівчат ,з дому виїхала 07,30приїхала до дому 18.00(перед поїздкою не спала ніч,коза в мене народжувала ).Було б бажання ,можливості можна знайти .Бажаю знайти гарних ручок для Ваших малюків :rose:

9 лайков

доброго вісняного ранку! Рада всйх бачити у себе в домику.
Відповідаю всім,
Сара 17-го року народження, Паска з першого окоту
Моня мабуть буде доживати у мене до кінця. В цьому році я її не крила та в грудні відправила в запуск , Практично не кульгає, вже не така худа, Чи буду я їїпускати до козла - поки що не знаю, хоча гуляє вона дуже активно. Осінь покаже.
Юлечка, Владислав, я дуже рада, що козенята попали в люблячі руки, хай ростуть здоровими і в подальшому радують вас длбреньким молочком,

15 лайков

IMG-5284c3289cc0fb10747db553733934b6-V

14 лайков

Мабуть так і нада робить бо молока випьють а тоді жалко.
З святом Всіх !

5 лайков

Добрий день Марина ,дякую за таких гарних дівчат ,з весняним святом 8 березня ,бажаю Вам здоров’я ,щастя ,всього найкращого всій Вашій родині,процвітання господарству,кізонькам мамкам молочка побільше ,побільше гарних ручок для малечі🌹

7 лайков

ну що, дочкалася я свою Сару… день в день,як я і чекала. Козочкой вона мене не ощасливила, привела два здоровенних козла - єльфа, оба кольорові, один коричнево-чорноий з белими плямками, другий сіро-чорний з білими цяточками. Все добре, діти лишаються під мамою. Кому козла? :rofl:

15 лайков

Добрий вечір ,вітаю ,здоров’я всім ,бажаю знайти для хлопців гарні ручки :rose:

3 лайка

Цей рік ,мабудь рік козликів,у нас 6 козлів народилося ,від нового козла не одної дівки ,ще одна кітна на квітень мрію ,може від неї буде дівка

4 лайка

Ну, у кого как). У меня пока счёт 7:2 в пользу девок). Вот как тут сокращаться?! :smiley:

7 лайков

А в нас 5:1, дівчата попереду

9 лайков

А я прошу свою Мілку - не порть статистики, було 7 козлів (за три окоти), то хай буде 10!

12 лайков