ЛПХ,,Kaтюша & козы,,

У нас теж пройшов час у лютому у кізоньки ,але покриття було ще раз по даті ,тепер чекаємо надіюся у березні буде окот ,пригає ,їсть ,інша коза від того самого козліка вже народила.

2 лайка

МиЛана будуть другі пологи,
покрилась 22.10.22 року, рожать на 20.03.23 р
уже неділь з дві слиз під хвостиком а сьогодні замітила слиз з рудуватими виділенням і забезпокоїлась що це може бути так зарано?

2 лайка

В моєї 4-й окот, теж саме і котитись на той же строк)) Не переживаю, бо коза активна, їсть, ніяких насторожуючих дій не робе, виділення без запаху, ще й хвостом мотиля, як при охоті

3 лайка

Дякую, я думала що це в моєї тільки таке.
Активна і апетит добрий ще й скаче з ярками.

3 лайка

Не переживайте все буде добре ,головне активна та має апетит.

2 лайка

О, наші й теж після 20 березня строк, а хвостом вертить п"ятий місяць. Я навіть преживала, що не покрита. Тепер ця баржа вибрикує по дворі, цілується з кицьою, розганяє курей, коли їде на вигул.

3 лайка

Класно збирається ціла команда, будемо разом крехтать, хороших спокійних і легких окозів нам.

3 лайка

І я з вами у команді.
Моїм строк з 28 березня по 1 квітня.
По одній красуні теж були сумніви, але вона у нас весь час загадкова, козла приймала би увесь строк, такий темперамент, у тому році навіть УЗД робили, щоб переконатися у покритті. Цей рік сумнівалась, але вже научена, пузко росте - чекаємо пригунців.

7 лайков

Я уявляю яка буде команда віртуального дитячого садочку.
Побачим з ким ми вирулим.

6 лайков

МояЛялічка як той лебідь в очікуванні малечі
срок 13-14 ледь ходить- не ходить а плаває.
Сьогодні тиха погода хоть і пізненько але вибрались.

21 лайк

Наші баржі, скоро пришвартуються. А скільки там у трюмах живності? У нашої мабуть четверо, як у її мамки.

9 лайков

Оля я не вмію опреділять, як на вид трійня наче .

2 лайка

Як гарно написано. А я все гадала, що мені це нагадує. Класс!

5 лайков

Ну от моя Лялічка народила сама 10 березня 2023 року о 12 годині дві козочки білі з ушками ельфа два чорнобілі козлики з ушками ельфа 4 - 1 =3 козенят.
Козлик захлебнувсь пізно вийшов пузир не розірвавсь Мама була занята малишнею а хазяйка пасла коз .
Жду послід, напоїла енергомол ну все не випила.

14 лайков

Вітаю з козинятами.
Нехай Господь дає господині сил та здоров’я скрізь встигнути та з усім упоратися.

2 лайка

Да клопоту добавилось, дякую.

Козочка

1. біленька з плямкою,2220,
    2)козочка біленька 2600. 3) козлик чорнобілий 2470.
    1. мінус чорний козлик 3000.
11 лайков

Вітвю з малечею,мамі молочка побільше та всім здоров’я.

1 лайк

Вітаю з малюками! На сир да на масло.

2 лайка

Такий козлик віх хорошої козочки ламанча нубозааненка , гарно удійна легка з хорошим кріпленням за першим окозом 4+

21 лайк

Гарненький,колір дуже цікавий ,схожий на нашу малу кізку.

1 лайк