А мені на таку козочку не повезло, всі красиві розкраски кожного року козли забирають.
А у нас коза такого приблизно окрасу мама,а козлік крив білий ,всі кольорові ,тільки одна кізонька біла пішла в батька.
Козлік цей вушка ельф?
Да у Ляліних всі козенятка з ушками ельфа, Лялічка крупна коза її дітки теж будуть крупними бо в них як і у мами гени трох порід…Я - обожнюю ельфів, ще й рогаті обидві кізоньки буду обезрожувать ,
козлик голівка як м,ячик буде комолим, держатиму не довго нада молочко .
Моя окотилась сьогодні. Все добре, він та вона). Бажаю вам легкого окоту і багато молочка
Мій бебі бум сьогодні 18.03 2023 року на світанку.
МиЛана народила козлика й козочку сіреньки з ушками сусліка рогаті ,будуть обезрожені.
Народила сама і послід відійшов і козенятка сухеньки, мені тільки лишилось мамочку напоїть енергетиком і обробить пуповину і перевязать, роблю для того щоб мамки не повідгризали сильно високо.Так беспечніше.
Рахунок 5 = 3 козочки 2 козлика.
Вітаю наші козки домовились. І моя о 6-й народила
Вітаю здоров’я мамі та козенятам,та побільше молочка .
От кажуть обов,язково при запуску подоїть ранком щоб не було нічних окотів , а схватки були сутки і парувала до 12 дня, невгадаєш.
Мої вам вітання, масличка да сирочків вам.
У нас з вами прямо один в один козочки котились. І схватки, і ранок. Але я завжди запускаю вечером. Та і до сараю мені не треба бігати, бо він відкритий, у вікно двері видно. Як тільки кози стали потихеньку виходити або просто на виході лягли, то там усередині хтось котиться. А так як у мене окоти розтягнуті, то я кілька днів пильную тільки 1-2 кози