шикарная девочка ! поздравляю !![]()
![]()
Діти раді, іде война с ким Аліска буде спати
Тоді можна не переживати що вона буде сумувати
Свєта, вона буде трошки волохатенька на зиму.
Сьогодні мені подарували 40 л козиного молока, чоловік пропонує купувати у нього молоко для сирів, прийшлось швидко скупити у магазині кастрюлі, достати форму на 5 кг сира, яку я ніколи не використовувала, чесно такі обсяги мене лякають, варю російський сир, побачимо що вийде
Може хтось поділиться порадою, роблю сир Лабне, підвішали йогурт а він ну так погано стікає, і виходить рідковатий, чому так виходить?
Ітак ми стартанули, сироваріння затягнуло, одного разу фермер привіз мені молоко і пішло поїхало, кожного дня я варю сир, місця у холодильнику майже не лишилося, і ми почали думати над погребом
Є старенький погріб який треба довести до ладу, температура пока +15 вологість 80%, я задумуюсь над латексним покриттям, хочеться більш натуральної кірочка на сирі
Світланко, яка ти молодець! З почином! Удачі і в сированінні і в продажах!
Класс Светик.Какая ты молодец.Удачи тебе в сыроварении.А какие это сырочки?
Света а форму на 5 кг можеш показать я саме думаю про велику.
Дівчата дякую за побажання, сирочками по типу російського, гауда, качота і один ементаль
Вітаю з почином! Нехай все задумане збудеться! Така працьовита людина як ти, заслуговує найкращого.
Форму сфоткаю і покажу обов’ язково, дуже часу не хватає
Вітуля дякую за те що ти є!
Добрий день. Хотіла б купляти сир. Мій телефон 0967564669.
Света, а покажить форму для сира будьласка
А где вы ее покупали?
У Сергія Шаповплова зі Львова, він займається виробництвом професійних форм, на форумі його ссилки є