а я своих в недельном возрасте начинаю брать на выпас… сначала ненадолго, а через 3-4 дня наравне со всеми ходят
Я теж раніше брала, зараз не беру, у нас дуже кліщі, коз обробляла байофлайом і безрезультатно, а козлят рано ще гадостю тою травити, хай краще дома сидять, тим більше що кози їх спокійно залишають, не плачуть за ними
Привет Светочка! Что то ты забросила свою страничку и ничего не пишешь.Не поверю,что ничего интересного в твоей жизни не происходит.Покажи козочек,тортики какие новые пекла.Вернись в семью,а то без тебя скучно. ![]()
Я тут, з вами, але читаю, писати і показувати є що, але фотографувати часу не маю, городи качечки і все на купі, сіно, я сама чоловіка нема, заробітки його мене вбивають, але я не жаліюсь, я живу працюю, і йду до своєї мрії, хочу варити сири, знов повернусь до мила, бо вже закінчується, окоти у серпні, залишився один козлик на продаж 80%, а я навіть сфотографувати його часу не маю, але я реабілітуюсь
А ще у нас ідуть дощі
Света, тортик супер! ![]()
наверняка и вкуснющий ![]()
![]()
![]()
Свет, можешь показать насадку, которой розочки сделаны?
Спасибо ![]()
![]()
![]()
Наздоров’я, звертайтесь якщо щось треба
Отже, я вперше зробила цей сир, він у прованських травах і паприці, залитий оливковою олією, стояв тиждень.
Сьогодні я експерементувала з сиром: нарізала 1 помідор і цибулька, окремо у блендер поклала кілька листочків шпинату (6шт), один шарік сиру, це все полила олією з сиру та трішки посолила, перетерла блендером, вийшла консистенція соусу, цим соусом полила помідорку, це було настільки смачно, це просто вибух смаків, до цього я ніколи цього сиру не робила і не пробувала прованських трав, цей салатик буду робити завжди
Так с мачно розказуєш, що треба і собі вчитися такий сир робити. Головне - бажання і час, а його нема.(часу)
Олічка там в принципі часу на нього багато не треба, підвішали йогурт і стікає собі, у мене на йогурт багато часу пішло, бо робила на кефірі і довелося довго уварювати молоко, бо закваски не було, головне щоб надхнення було, бо у мене якщо його нема, то і час лишній не помагає
Немає за що! Діти мабудь дуже раді ![]()