Квіткові кози

У них свої плани на племінну роботу :joy:
А у мене завтра строк у Ізольди. Жду.

4 лайка

Моїм Яресьці та Бусі дата 1 вересня , але Яреська щось медитує в куточку, а Буся взялась по загоні малоліток “строїти” аж огорожа трішить.:grin:

5 лайков

Сьогодні черговий раз переконалася, що моя Бусінка це коза-загадка…вона неперестає дивувати мене своєю атиповою поведінкою із самого свого :roll_eyes: народження
Сьогодні зранку я була записана до лікаря і по господарству все старалась зробити максимально швидко. щоб незапізнитись…

Вигнала всіх на пасовище .

дата окоту, Яреська як завжди задумлива і поважна пішло пастись, а Буся завертіла хвостом і з криком погналась додому до козлячої загородки :fearful: Я була в шоці… Скаче моя Буся на огорожу і добивається до козлів. Я вже подумала, що повторилась березнева історія, коли я чекала її окоту щодня заглядала під хвіст… а вона загуляла.
Живіт трохи є . але невеликий… вимя з тряпочки чуть наповнилось… але зовсім чуть-чуть, видавила з трудом краплину молока - воно біле . Тазові кості-на місці, правда, кінчики коротких вух-холодні.:cry:
Одним словом, я вся розчарована і сердита на Бусю зачинила її в загоні зі словами- Козенят на січень мені більше непотрібно, будеш гуляти десь через місяців два. Поїхала в лікарню, наказала чоловікові щоб за нею спостерігав . Кілька раз дзвонила і чула відповідь- Стоїть , вертить хвостом і лементує…Вирішили, що коза таки в охоті…
О 13 год повернулась і така ж картина-Буся і стоїть кричить, під хвостом ніяких признаків скорого окоту. Мене як побачила стала за мною бігати і ще більше лементувати. Я йшла до хати щось перекусити, то мусила від неї відганятись бо хотіла за мною в будинок попасти… Залишила її на вулиці…
Виходжу через 30хв… і чудо - Бусінка в загоні і біля неї козодитятко вже на ноги спинається і сисю шукає…
Тільки на мордаху глянула - зрозуміла відразу , що КОЗЕЛ…:persevere:
Далі буде

36 лайков

Вот это приколистка :goatlaugh:
Поздравляю с пополнением :hugs: :rose:
Бусе мнооого молочка :milk_glass::milk_glass::milk_glass:

3 лайка

Поздравляю с благополучным окотом. Очень красочно описали)

2 лайка

Оце пригоди! Вітаю! :rose::two_hearts::goat: Наші племіннички :heart_eyes:

1 лайк

К ней прислушиваться надо! :wink: Она что-то знает и всем своим видом это демонстрирует :slight_smile: Только осталось её понять :laughing:
Поздравляю, Зоя, с пополнением :slight_smile:

5 лайков

Таня @KozaMimoza , Інна @Varvara, Оля @olga79 , Людмила @L-U дякую! :kissing_heart:

А тепер там-тадам- тадам… представляю Принц Єлісейович :grin:

Малеча цупкенький народився, за годину після народження вже пробує стрибати, правда довгі ноги ще розїзджаються в різні боки :grin:

41 лайк

Ничего себе! Вот это окрас!!! :slight_smile:

2 лайка

В березні, коли Буся профілонила мене з окотом, я вирішила покрити її Єлісеем, але вона щось від нього все бігала- бігала, я тоді також була на неї сердита і вирішила пустити до двох інших козлів, щоб хоч хтось її покрив і вона не лишилась ялівкою… Так і не знала від кого вона кітна … а сьогодні взагалі зранку вже почала сумніватись чи кітна вона взагалі…
А тут відразу видно хто з трьох татко. І батьківство встановляти не потрібно :smiley:
Так. що Ірочка @Solnce_vsem із внучком вітаю :grin:

13 лайков

Капец!! Я увидев расцветку, захотела вернуться к козлам ламчам. Маме-козе реки молочка, а малышу любящих ручек и что бы такой красавец не ушел на шашлык.

5 лайков

Інна, дякую!

Я тако ж дуже хвилююся з цього приводу - ну як можна такого на шашлик :frowning_face:
Можливо комусь приглянеться така розмальована нубійсько-ламанчульська козомордаха :heart_eyes:

6 лайков

Ну абалдеть какой красавец получился :heart_eyes:

4 лайка

Зоя, вітаю. І справді неперевершений сюрприз

3 лайка

Бомбезный окрас у малыша)

2 лайка

Окрас супер! Пусть найдёт свой гарем!

2 лайка

Оля, а можливо з боку медицини якось пояснити таку поведілку кози перед окотом.

Да, внучок бомбезний, ще такого забарвлення в ламанчат не було! Супер, ттт на вас!
Мої вітання!

2 лайка

Гормональна буря :grin:

4 лайка

Зоя вітаю, хлопець гарний, такий окрас прямо розмальований весь, гарних рук малюку.

2 лайка