Квіткові кози

Щось я замоталась і забула розповісти про візит нашого дільничого. Він таки приїхав на слідуючий день із кліпсами для кіз і вакциною. Свідоцтв не привіз … сказав що будуть через тиждень, невстигли забрати їх з області. По номеру перевірила, видно що тварини в реєстр ще не занесені…Запитала про інструкцію до вакцини і при якій температурі повітря можна робити щепленя… дивився на меня як на інопланетянку. На вулиці 32… Сказала йому, що будемо провлодити вакцинацію коли знизиться температура…незаперечував.

Вчора привіз свідоцтва, по даті реєстрації я зрозуміла, що кіз реєстрували вже після мого листа… незнаю скільки ще прийшлося б чекати…

17 лайков

Зоя, ну, Вы молодец, что заставили его работать!

4 лайка

Мужикові під 40, а у мене склалось таке враження що кліпси він ніколи не ставив. Ну везвухих кіз він точно небачив У нього аж руки трусились. А особливо, коли я першим вивела свого ламанчу Федю. Оля @olga79 точно казала, що потрібно на відео знімати :joy:

14 лайков

І шо - вчепили Феді кліпси? :grin:

1 лайк

Неа , Федя лишився без кліпсів :joy:
Дівчатам-ламанчулям зумів проколоти вухо, а Федькові - ніяк, кліпси погнув і все…

3 лайка

Зоя, доброго дня. Маю до Вас особисте питання. Не знаю, як написати в лічку. Якщо Вам не важко, маякніть на номер 0972909451. Можна вночі.

1 лайк

Вже відзвонилась… виявляється ми давні знайомі по іншому форумі.

Світлана, не пропадайте. :grin: тут на Козоводі дуже цікаво :hugs:

2 лайка

Дякую. :slight_smile:

1 лайк

У нас іменниник - :heart_eyes:

33 лайка

С именинником вас, Зоя :rose:

1 лайк

Інна, дякую! іменинику уже 50 :smirk:

2 лайка

Именинника с юбилеем! Здоровья ему, любви и счастья!

Зоя, с именинником! Здоровья, жизнерадостности, любви, благополучия и многие-многие лета! :rose::rose::rose::rose::rose: Имениннику приветы :wave::wave:

Марина, Таня, дякую за вітання!

О, как здорово!
Поздравляю!
Счастья, здоровья, благ всесторонних! Любви, радости и вдохновения!

1 лайк

Ему не уже, а еще ТОЛЬКО 50! Поздравляю!!!

5 лайков

Зоя вітаю іменинника. Нехай ваша родина буде радісна, дружна, світла, щоб посмішка та гарний настрій був постійним супутником в житті. Вітання від нашої родини.

2 лайка

Дякую! Дякую! Дуже приємно і ювілярові і мені :kissing_heart:

Здається зовсім недавно було 20, а уже 50. Час летить невпинно і від цього якось сумно…

4 лайка

Вот это точно, как будто вчера были танцы, учеба, а уже 50(

3 лайка

26.08.
Мені сьогодні хоч “Карауууул!” кричи, пішли з козами на пасовище, хлопці як завжди вдома в загоні.
І тут почалась якась прямо цепна реакція - прийшли в охоту відразу четверо кіз - Барбіна, Луна (дорослі) і малолітки Ася та Жданка собі хвостами завертіли. І …всі дружно рванули додому до козлячої загородки. Поки я прибігла, то Аська встигла через загорожу сіганути і Єлісей її покрив :sob:
Барбіну покрив також Єлісей, Луну - Федя, а от Жданку вдалось вберегти…:hugs:
Думала, що вже розслаблюсь … Так ні, Яреська якась дивна, стоїть медитує . втупила погляд в одне місце…може готується до окоту … Добре, що на вулиці не морозно…:smiley:

11 лайков