Квіткові кози

Мой муж- кондиционерщик, обращайтесь если что. а вот с холодильниками и правда беда. Не плохие спецы работают на б/у технике из Европы, но им , наверное, выгодней Ваш хол-ник похоронить

Таки вчора зремонтували мій холодильник, дороге це задоволення- ремонт, прийшлось 2тис.віддати, але з працюючим холодильником настрій відразуж покращився.:grin:

9 лайков

Ох, йошкин кот, нічого собі ціни, поломка хоч відповідна була?

В мене пралка зламалася, я в ремонт возила і 1500 за ремонт, сказали, що плата, повірила бо ж ніяк і не перевірити що там було.

У нас проржавіла якась трубка і стався витік газу , прийшлось повністю його закачувати і ще поставили охолоджуючу решітку на задню стінку холодильника, бо його рідна повністю захована і добратись до неї для ремонту неможливо… Розумію, що дорого але нового я тепер не потягну… тай звикла я за 10 років до свого холодильника він має дзеркальні дверцята (можу на себе глянути і невідриватись при цьому від кухонних справ) із електронним годиником і табло яке показує темпераруру в холодильнику та мороз. камері
А саме головне, що хлопці все зробили оперативно і на місці. Зранку приїхали подивились, а по обіді вже повернулись , привезли необхідну решітку і поставили.

11 лайков

Да, я тоже в прошлом году сдавала в ремонт за такую цену.

У нас недавно пральна машина поломалась, якась опора зломалась. Є знайомі хлопці в Черкасах. На слідуючий день приїхали, подивились, поставили діагноз, озвучили ціну 1700, забрали і через 2 дні привезли. А що робити, як у мене руки такі, що не викручу навіть наволочку. Тепер все дорого.

3 лайка

Я сегодня чашку с чаем не удержала. Хорошо, что чай остыть успел, а то б вообще беда была бы. Чего-то пальцы так болят сегодня прям не выносимо, хорошо хоть сын научился доить – подменил меня сегодня, а так, конечно, печалька совсем

2 лайка

Писала на стрінці у Людмили @L-U про свою проблему із реєстрацією кїз .Коротко - з осені 2017р. не можу зареєструвати тварин, у травні проплатила послуги, а документів так і не отримала.
Все ніяк не могла рішитись і написати в управління держпродспоживслужби нашої області.Не писала, бо дуже не люблю конфліктів і різних “разборок”, але терпець урвався. Сьогодні півдня мозгувала на листом і врешті-решт відправила на електронку начальника управління. Відповідь не забарилась… Наш дільничий зателефонував через годину і почав " Я не думав, Володимирівна, що Ви будете жалітися. Я після такої фрази аж розгубилася…це ж яку потрібно мати совість щоб проводити мене за носа майже рік, потім взяти всі дані необхідні для реєстрації, гроші і знову мені обіцяти -обіцяти… і ще на мене ображатись, бо мій терпець урвався. … Ще звучала фраза - У звязку з виплатою дотацій за утримання молодняка ВРХ агенстві зараз багато заявок на реєстрацію корів і телят, тому кози відходять на задній план. Капец. Але чому дивуватись вони там були завджи - на задньому плані :disappointed:
А щодо оплати то пояснив так (суми пишу без копійок, бо не запамятала) Нагадаю, що заплатила 80грн за одну голову
25,… плата агенству з реєстрації
7…послуги банку
35,… (увага) плата за виїзд спеціаліста , у моєму випадку спеціаліст їде уже 3,5 місяці і їде до кожної кози окремо
А решту, каже, я поверну бо незнав скільки взяти…

Завтра має приїхати вже з документами і зробити вакцинацію проти сибірки. Але я після сьогоднішніх перепетій уже починаю хвилюватись за своїх тварин, щоб бува зумисне не нашкодив…:smirk:

8 лайков

Зоя, я поздравляю с продвижением этого глубоко безнадёжного мероприятия!!! (это фраза из тоста :slight_smile: )
Вот так одно письмо может сразу решить вопрос :slight_smile:
Сдачу пусть выдаст по полной.

4 лайка

Люда, дякую за посилання на сайт обласного управління.
Це вже другий випадок, коли я вирішую питання які належать до компетенції наших районних спеціалістів через обласне управління. Перший випадок

А сьогодні вже вдруге попала в немилість до своїх ветеринарів.

3 лайка

Зоя, потребуйте у него квитанции! Да и по 7 грн. услуги банка тоже чек должен быть. Хапуга хренов!
Но случай в одесской области меня вообще возмутил - по 300 грн за голову, да еще и без выезда!

2 лайка

Цікаво на які послуги буде розписана ця сума :unamused:
На сайті обласного управління в розділі адміністративні послуни знайшла інформаційну картку з видачі ветеринарних документів, але суми в 25грн. щось там не побачила
Ізяслав.pdf (2,3 МБ)

Так там вроде бы и сама услуга эта не прописана - сертификат, перемещение… У нас вроде бы биркование и паспорт.

Зоя, за такие поступки уважают и боятся. Так что всё нормально :slight_smile:

2 лайка

Бачу, що скоро прославлюсь зі своїми козами на весь район і наші вети будуть знати не тільки мої імя та по-батькові, а також імя кожної моєї кізоньки :grin:

12 лайков

И будут подходить к ним с подношениями со словами: “Чего изволите?” :rofl::rofl::rofl:

7 лайков

Зоя, не знаю, как у вас, а у нас сейчас температура 30-31 градус. Кажется, где-то я читала, что в жару нежелательно делать прививки от сибирки.

3 лайка

Інна, дякую.
У нас також спекотно. Потрібно кликати Олю @Olga79 для поради

1 лайк

Треба дивитись инструкцію до вакцини. Здається не роблять якщо 36 і вище градусів.

1 лайк

Девочки , расценки для всех одинаковые ! Это не частная контора !

Вот вам расценки 2018 года на все виды животных .

https://www.agro-id.gov.ua/1190-2/

10 лайков